Este voie sa folosesti in acelasi timp Adsense si Skinads ?
Este voie sa folosesti in acelasi timp Adsense si Skinads ?
Imi place sa ma joc jocuri pentru copii
Nu este voie, in politica Adsenes este specificat aceast lucru. Iti recomand sa citesti cu atentie politica Adsense, pentru a nu avea surprize, cum ar fi inchiderea contului, deoarece ar fi pacat, pentru ca din puctul meu de vedere Adsense este cel mai bun serviciu din domeniu.
Numai bine.
Ma gandeam ca reclamele de timp Skin Ads nu incurca cu nimic vizibilitatea reclamelor Adsense si nici nu sunt asemanatoare cu acestea
Adsense, nu-ti permit aplicarea altui sistem de afiliere pe siteurile unde Adsense este prezent.
ion.i te inseli... Ai voie sa-ti monetizezi siteul cum vrei tu, doar ca nu trebuie sa folosesti aceleasi tipuri de bannere pe aceeasi pagina cu cele adsense. Deci daca pe o pagina ai un ad adsense de tip text 336x280, poti fara probleme sa pui bannere imagine de orice alte dimensiuni pe acea pagina.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
ms mult de raspuns rares, deci ar fi ok. Am vazut ca in ultima perioada Adsense a banat foarte multe siteuri de tip arcade, si mi e ca daca folosesc alt tip de reclama sa nu ma trezesc si eu banat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)