Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Continutul neoriginal si Adsense

Vizualizare arbore

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    RoManiac, daca Adsense taie craca plagiatorilor, tot atat de mult vor castiga, fiindca reclamele care apareau pe siturile cu continut plagiat vor fi redirectionate catre cele cu continut original, crescand valoarea CPC-ului si intr-un final este un impuls pt webmasteri sa munceasca mai eficient.

Problema adsensului e cum implementeaza ei un sistem de detectie a siturilor cu continut neoriginal.
    Pai toate siturile cu continut original au Adsense? Nu e obligatoriu. Hai sa luam agregatoarele de stiri . De exemplu ziare com vs adevarul . Ziare com are Adsense pe cand Adevarul n-a ales modalitatea asta de monetizare.
    Daca ar disparea 1 milion de situri gen ziare com si pozitiile respective ar fi ocupate de adevarul ro ce s-ar intampla?
    Google doreste volum . Pana la urma cea mai tare afacere existenta la ora actuala este cea pusa in practica de ei cu Adwords. Pui la dispozitie un serviciu de care are nevoie toata lumea si incerci sa determini omul sa scoata din buzunar o suma infirma de bani ( de exemplu 2 centi ) pentru acel serviciu. Dar pentru asta trebuie volum foarte mare.
    Vor disparea niste situri .Dar nu cred ca va disparea ziare com pentru ca ia informatie de pe mediafax. Si inca o treaba. Cum va face diferenta intre cei care iau in mod abuziv informatia si cei carora le este servita pe tava pentru publicare gen ziare com

In curand vom avea stiri cum ca Protv a fost banat ca la stirile de la ora 19 Andreea Esca a citat mediafax. Mai ales ca am citit cu ceva vreme in urma ca google lucreaza la un proiect cum sa "citeasca" si sa traduca in text tot ce se vorbeste in filmulet. Google a intrecut de mult limita bunului simt ca sa ne mai mire ceva. Eu raman la parerea mea. Va incerca permanent sa curete SERP-ul dar va prima totusi banul.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 28th January 2011 la 18:44.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. nu indexeaza continutul paginii
    De buzucan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 9th December 2010, 11:12
  2. Site cu tot continutul din preluare RSS
    De Nichita în forumul Teste
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th October 2009, 23:01
  3. Google iubeste continutul nou
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 5th May 2008, 12:04
  4. Cine mi-a mai furat continutul
    De Emil Chelariu în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 1st March 2008, 10:13
  5. Vi s-a furat continutul? ce ati facut?
    De dojo în forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th March 2007, 20:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •