Pai toate siturile cu continut original au Adsense? Nu e obligatoriu. Hai sa luam agregatoarele de stiri . De exemplu ziare com vs adevarul . Ziare com are Adsense pe cand Adevarul n-a ales modalitatea asta de monetizare.
Daca ar disparea 1 milion de situri gen ziare com si pozitiile respective ar fi ocupate de adevarul ro ce s-ar intampla?
Google doreste volum . Pana la urma cea mai tare afacere existenta la ora actuala este cea pusa in practica de ei cu Adwords. Pui la dispozitie un serviciu de care are nevoie toata lumea si incerci sa determini omul sa scoata din buzunar o suma infirma de bani ( de exemplu 2 centi ) pentru acel serviciu. Dar pentru asta trebuie volum foarte mare.
Vor disparea niste situri .Dar nu cred ca va disparea ziare com pentru ca ia informatie de pe mediafax. Si inca o treaba. Cum va face diferenta intre cei care iau in mod abuziv informatia si cei carora le este servita pe tava pentru publicare gen ziare com
In curand vom avea stiri cum ca Protv a fost banat ca la stirile de la ora 19 Andreea Esca a citat mediafax. Mai ales ca am citit cu ceva vreme in urma ca google lucreaza la un proiect cum sa "citeasca" si sa traduca in text tot ce se vorbeste in filmulet. Google a intrecut de mult limita bunului simt ca sa ne mai mire ceva. Eu raman la parerea mea. Va incerca permanent sa curete SERP-ul dar va prima totusi banul.

Răspunde cu citat