am gasit-o intr-un articol intamplator, nu am fost atent ca este din 2007
As fi si eu curios sa vad care este situatia actuala
am gasit-o intr-un articol intamplator, nu am fost atent ca este din 2007
As fi si eu curios sa vad care este situatia actuala
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Din cate mi-am dat seama de pe situl lor, raportul se poate cumpara. Si nu spune nimic de adsense ci doar de "300 ad networks":
Now in its fourth year, the Click Forensics reporting service provides statistically significant data collected from Cost Per Click (CPC) advertising campaigns for both large and small advertisers across all leading search engines as well as comparison shopping engines and social networks. Traffic across more than 300 ad networks is reflected in the data. Key findings for Q3 2010 include:
• The overall industry average click fraud rate was 22.3 percent. That’s up from the 18.6 percent reported for Q2 2010 and the 14.1 percent rate reported for Q3 2009.
• In Q3 2010, the countries outside North America with significant CPC traffic producing the greatest volume of click fraud were Japan, The Netherlands, The Philippines and China, respectively.
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Oricum, banuiesc ca statisticile astea sunt influentate de "campanii" serioase de click-fraud, nu de tineri "antreprenori" care isi dau singuri 2-3 click-uri pe un site de manele. De asta, nici nu va fi rentabil sa faci asa in tari ca Romania/Africa de Sud, etc. Pentru ca aici costul pe click e prea mic ca sa justifice o "afacere" de genul acesta. Asa vad eu si faptul ca Japonia e in top de exemplu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)