si la mine a scazut dupa trcerea de la usd la euro.
Uite de asta eu unu nu m-am grabit sa trec pe euro.
E posibil sa fie doar o coincidenta, trecerea la euro ar fi trebuit in mod normal sa fie doar o "conversie a statisticilor" asa cum spun cei de la Google. Daca totusi scaderea are legatura cu trecerea la euro, chestia asta ma pune serios pe ganduri.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Nu cred ca este de la trecerea in euro, se discuta si pe alte forumuri webmasterworld.com/google_adsense/4099560.htm , probabil au erori mari si d-aia au programat si lucrarea de mentenanta pe 20... Aiurea rau sa fii Google si sa ai atatea probleme... si cand ma gandesc ca vor sa se bage peste tot: tv, electricitate, internet.![]()
Mi se pare totusi normal sa ai erori, pentru ca la un script mic, nu ai loc de multe erori, dar la unul enorm, cresc sansele
Si mie mi se pare cam aiurea Google in ultima vreme, dar sper sa-l rezolve cat mai curand. Eu pe Martie am o scadere de aproape 30% fata de lunile trecute.
Si crezi ca scaderea e de la eroare ?
N-ar fi rau sa ne trezim cu + 50% , dar nu cred...
Si la mine a scazut ctr-ul foarte mult si nu inteleg de ce, iar pe langa asta si ppc e extrem de mic.
ce tunuri or trage si astia cu "erori" d-astea micute. O zi cu 30% in minus (asa, sa nu bata la ochi) la toti publisherii cred ca duce la sute de mii daca nu chiar milioane de $![]()
Faptul ca scade pretul ,nu cred ca e o eroare de-a lor![]()
Sunt invadat de site-uri gen scam chiar daca e posibil sa ofere materialele pretinse. Oricum calitatea materialelor este foarte mica + nu cred ca au voia sa le vanda.
Asadar, mi-a scazut CTR-ul (implicit castigurile) de cand am in unitatile adsense site-urile din lista urmatoare:
artaimpacarii.info
descopera-engleza.ro
eseductie.info
fabanipenet.com
invat-engleza.com
juan.ro
limba-engleza.info
longevitycal.com
lovein.ro
profitsigur.ro
stopfumatului.com
testvice.com
vorbeste-engleza.info
Le-am pus astazi in filtrul de reclame competitive si sper sa observ o imbunatatire.
daca le-ai urma sfatul ai fi mult mai multumit de adsense....descopera-engleza...
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)