Ce-i cu codul acesta Adsense de aici, am AdBlock activat si cu toate acestea imi apar reclamele adsense, dar fara logo-ul Google.
Este cumva un cod modificat sau?
Ce-i cu codul acesta Adsense de aici, am AdBlock activat si cu toate acestea imi apar reclamele adsense, dar fara logo-ul Google.
Este cumva un cod modificat sau?
ciudat, mie imi apare la toate reclamele "Anunturi Google"
La fel şi în cazul meu, se vede ok.
w!ll, where are your glasses?
1. cu adblock activ
2. fara adblock
Asta e singurul site care imi afiseaza reclame si cu adblock activat, prima data am crezut ca e un nou cod Adsense care pacaleste blocker-ul.
Nevermind... probabil ca e vreun bug prin adblock
Nu prea ma pricep deloc la javascript. Asa ca nu stiu cat de ok e ce se intampla acolo. Dar cand m-am uitat in codul sursa reclamele nu sunt afisate in mod normal, se foloseste alta metoda.
Repet, nu ma pricep la javascript, poate e ok si cum procedeaza baietii, dar probabil ca de aia ai observat diferente. Asa ca astept si eu pe cineva cu putin mai multe cunostiinte sa vina cu o explicatie "valabila"
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Eu nu am adblocker.. de ce mi se vad anunturile Google fara textul "Ads by Google" pe BestAuto.ro?
Exemplu: http://www.bestauto.ro/auto/bmw/ (prima si ultima linie din tabelul cu rezultate)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)