@ Krumel: Raspunsul la intrebare este DA :) A trecut 1 an, dar nu au uitat sa-l inchida!
Banuiesc ca ati observat ca au disparut linkurile (80-90%), deci in maxim 1 luna e gata!
Pentru unii avantaj, pentru majoritatea dezavantaj. Ce facem acum?
Versiune printabilă
@ Krumel: Raspunsul la intrebare este DA :) A trecut 1 an, dar nu au uitat sa-l inchida!
Banuiesc ca ati observat ca au disparut linkurile (80-90%), deci in maxim 1 luna e gata!
Pentru unii avantaj, pentru majoritatea dezavantaj. Ce facem acum?
Tom, eu deja nu mai tin cont de el, am facut niste verificari si nu cred ca mai e actualizat. Il trag pe rampa in curand.
Acum ne orientam spre unelte platite asa cu fac in general cei care fac indeajuns de multi bani cat sa isi permita conturi platite. Asta e, lumea se misca spre a face bani si nu spre altruism. :)
Mai exact il trag pe rampa de luni 21.11.2011.. Sursa
Nu stiu la care serviciu cu plata sa apelez, nici sa fie ceva cu pretul exagerat nu e OK
Am zis de Ahrefs.com, gratis poti verifica 20 de siteuri pe zi, zic eu suficient pentru cei ce nu sunt spammeri, mai 10 fara sa fi inregistrat.
OSE ramane o alternativa decenta pentru un serviciu gratuit - problema este ca indexul lor se updateaza lent ( o data la cateva luni daca nu ma insel ).
Krumel a mentionat aici cateva tooluri...
Tocmai am testat ahrefs pe un site nou .ro ( <1 luna ) - spre surprinderea mea imi vede majoritatea linkurilor.