pai nu stiu, sa vedem. tu ce parere ai?
Versiune printabilă
pai nu stiu, sa vedem. tu ce parere ai?
Modul (serios) cum a evoluat topicul ma face sa imi cer scuze fata de Krm pentru ironiile de mai sus. Numarul mare de posturi pe care le avea ma indreptatea sa cred ca stie aceste lucruri (Nu era nevoie neaparat sa vada vreun filmulet cu d-l respectiv).
eu chiar am o problema mare cu concurenta care imi urmareste orice pas, si ce link-uri imi pun eu isi pun si ei, chiar a recurs la o mizerie sa plateasca pe cineva sa scoata link-ul spre mine din articol.
Marius nu e nevoie sa iti ceri scuze, am gresit, am platit! o sa ramana dovada topicul;)
Cand e evorba de jucatori grei... de regula "lucrurile se transforma".
Chit ca nici pana acum nu am inteles ce aduce in plus instalarea Silverlight, de cateva luni la toti clientii si prietenii am recomandat instalarea fisierelor/codurilor pentru google, yahoo si bing webmaster tools.
Cateva rapoarte in plus nu strica.
Links to your site: Total links : 261,696 - Google Webmaster tools (Actualizat, nu se stie inca frecventa, daca include nofollow sau link-uri expirate [301, 404 etc])
Inbound Links: 3.554 - Blekko (?)
Inlinks (13,949) - Yahoo! Site Explorer (Actualizat destul de ok, arata si IBL-uri expirate)
Total Links followed, nofollowed & 301'ing pages 22,989 - Open Site Explorer (Se spune ca au crawlerul lor, nu stiu prea multe detalii)
Ok, acum care din datele astea sint relevante? :O