Stiti vreun plugin de form email usor de instalat si configurat?
Trebue sa arate cam ca Date contact rezervari Vila Evergreen
"Ofer" la schimb 2 pluginuri simpatie de slider (le-am cautat si pe ele in veselie).
Multumiri
Stiti vreun plugin de form email usor de instalat si configurat?
Trebue sa arate cam ca Date contact rezervari Vila Evergreen
"Ofer" la schimb 2 pluginuri simpatie de slider (le-am cautat si pe ele in veselie).
Multumiri
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Daca ai sub 100 de requesturi pe luna, poti incerca JotForm. Eu il folosesc de mai bine de un an fara probleme (la inceput free, apoi paid).
Sorin, incearca WordPress › Contact Form 7 « WordPress Plugins . In principiu e destul de customizabil si poti face multe cu el.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
De contact form 7 tocmai am auzit si pe facebuc. Multumiri
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Pentru a scapa de spam la CF7 nu a fost suficient codul captcha. Am avut insa inspirata idee de a pune un buton cu bifa "Imi asum toate datele introduse mai sus", chiar deasupra butonului Trimite.
De atunci n-am mai primit nici macar un mail nedorit.
Confirm si eu Contact Form 7. Il folosesc pe cateva site-uri si pot spune ca pe cat este de complex pe atat este de simplu si bun!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Poti incerca si varianta asta: cforms II » delicious:days
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)