Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Tema Wordpress - care e parerea voastra ?

Duca Adrian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    14th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    52
    Putere Rep
    21

Smile Tema Wordpress - care e parerea voastra ?

Salut,

Am descoperit o tema Wordpress care imi place foarte mult. E cam ce cautam.

Tema poate fi gasita la adresa
    WordPress - Nexus - Responsive Business WordPress Theme | ThemeForest

Singura problema pe care am descoperit-o eu este ca nu este adaptata pentru Wordpress 3.8
    Ci doar pentru Wordpress 3.5.
    Cei care aveti mai multa experienta probabil puteti gasi mai multe alte "defecte".

Ce vreau eu sa intreb este :
    - imi place tema, e ceea ce imi doresc. Insa comentariile postale de altii ( Discussion on Nexus - Responsive Business WordPress Theme | ThemeForest ) ma cam pun pe ganduri. In sensul ca autorul nu pare a dori sa o actualizeze pentru Wordpress 3.8

1. Daca eu cumpar tema asta, e posibil sa nu o pot folosi ? Sau nefiind adaptata pentru Wordpress 3.8 nu v-a putea folosi modificarile aduse prin actualizarile de la versiunea 3.5 la 3.8 ?

Pe mine nu m-ar deranja atat de mult ca foloseste Wordpress 3.5 in loc de Wordpress 3.8 ( desi banuiesc ca intre versiunile astea sunt diferente destul de mari).
    Site-ul pentru care vreau sa o folosesc este unul mai simplu : site de prezentare + blog. La modul cum arata este ceea ce cautam.

2. Credeti ca merita sa o cumpar ? In conditiile in care nu este adaptata pentru ultima versiunea de Wordpress?

3. Cunoasteti cumva alte teme similare ca design , chiar daca sunt premium ?

4. E posibil sa cumpar tema si sa fie adaptata pentru Wordpress 3.8 de altcineva decat autorul ei ? Merita lucrul asta ?

Multumesc mult.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Hm.. pare o tema destul de vanduta. In mod normal, developerii ar trebui s-o updateze. Ai incercat sa-i contactezi sa-i intrebi daca au de gand sa scoata versiune compatibila cu 3.8?

Eu personal nu m-as complica s-o iau asa si s-o modifice altcineva. Cred ca as gasi o alta tema similara care merge deja pe 3.8, chiar daca asa mi-ar placea f mult, nu mi-as bate capul cu ea. Sunt sigur ca gasesti alte teme updatate care sa semene si sa functioneze cam la fel. Parerea mea.

PS: ce nu-ti place la Avada, U-Design sau alte teme de top de pe themeforest, care-s compatibile cu 3.8? Nu stiu, vad ca temele ca-s vandute de cateva mii de ori sunt updatate si teoretic, ar trebui sa se ofere suport pt ele, mai ales ca e vb de mii de clienti care folosesc deja tema, de aia zic, daca astia nu au mai updatat tema de la 3.5, posibil sa nu se agite prea tare cu support-ul si sa nu fie o idee tocmai buna sa alegi tema asta. As merge pe una care are fix-uri si update-uri cat mai dese
    Signatura lipsa

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Recomand deasemenea Udesign. E probabil cea mai completa thema de pe tf. In plus, urmatoarea versiune va avea si frontendul in limba romana iar andon ofera un suport de 5 stele.
    Ultima modificare făcută de Robert; 19th January 2014 la 21:16.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    947
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citeste comentariile de aici Discussion on Nexus - Responsive Business WordPress Theme | ThemeForest si te lamuresti daca merita sau nu.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Care este parerea voastra despre achizitionarea acestui domeniu?
    De deadworldisee în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th August 2012, 16:38
  2. Parerea voastra
    De all3ss1o în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th April 2012, 08:43
  3. salut am nevoie de parerea voastra pt situl care il testez
    De atlantiq în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 16th July 2007, 13:10
  4. Parerea voastra
    De Johnny21_J în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th January 2007, 04:50
  5. Parerea Voastra
    De zgabu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 18th June 2006, 16:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •