Salut,
Am descoperit o tema Wordpress care imi place foarte mult. E cam ce cautam.
Tema poate fi gasita la adresa
WordPress - Nexus - Responsive Business WordPress Theme | ThemeForest
Singura problema pe care am descoperit-o eu este ca nu este adaptata pentru Wordpress 3.8
Ci doar pentru Wordpress 3.5.
Cei care aveti mai multa experienta probabil puteti gasi mai multe alte "defecte".
Ce vreau eu sa intreb este :
- imi place tema, e ceea ce imi doresc. Insa comentariile postale de altii ( Discussion on Nexus - Responsive Business WordPress Theme | ThemeForest ) ma cam pun pe ganduri. In sensul ca autorul nu pare a dori sa o actualizeze pentru Wordpress 3.8
1. Daca eu cumpar tema asta, e posibil sa nu o pot folosi ? Sau nefiind adaptata pentru Wordpress 3.8 nu v-a putea folosi modificarile aduse prin actualizarile de la versiunea 3.5 la 3.8 ?
Pe mine nu m-ar deranja atat de mult ca foloseste Wordpress 3.5 in loc de Wordpress 3.8 ( desi banuiesc ca intre versiunile astea sunt diferente destul de mari).
Site-ul pentru care vreau sa o folosesc este unul mai simplu : site de prezentare + blog. La modul cum arata este ceea ce cautam.
2. Credeti ca merita sa o cumpar ? In conditiile in care nu este adaptata pentru ultima versiunea de Wordpress?
3. Cunoasteti cumva alte teme similare ca design , chiar daca sunt premium ?
4. E posibil sa cumpar tema si sa fie adaptata pentru Wordpress 3.8 de altcineva decat autorul ei ? Merita lucrul asta ?
Multumesc mult.