salut,
am citit f multe chestii interesante aici pe forum si ma gandeam ca imi dati si voi o mana de ajutor, daca va rog si daca puteti.
vreau sa intru pe seo, momentan ma ocup de seo submiter la o firma din franta, cam usor, dau clikuri toata ziua...
situl meu este wwwpunctebijuteriipuncttreipunctro
si inca nu e facut pentru utilizatori, cand voi ajunge in top am sa ii pun si design, momentan e facut pt motoarele de cautare...desi stiu ca e rau asta, e un moft de al meu
am ajuns in cautari in google.ro pe 91 dupa 1 saptamana, indexat in directoare, cu o singura pagina... pe atunci ... cuvantul "bijuterii"
pe urma am primit locul 64, am ajuns pe 32 dupa ce am indexat ceva pagini..
si acum am cazut pe pagina a 5-a... avand vreo 40 de errori in xhtml, acum le-am reparat... astept o noua vizita...
as vrea sa imi spuneti parerea voastra despre site... faza cu designul o cunosc... aici stiu ce am de facut, designul e pregatit deja... in rest as vrea sa imi ziceti daca e bine optimizat...
situl este de 2 luni pus pe net, si cred eu ca e cam slabitza pozitia fara de ce ma astept, si fata de alte persoane care stiu ca au ajuns in top 10 pe traffic din google de peste 2 mil de vizite lunar...
ms anticipat si pozitii cat mai fruntase cu putintza