Salut
Exista teme de wordpress care includ si loc pentru reclame? Sau ficare trebuie sa-si modifice tema singur pentru a pune locuri de reclame.
Eu am cautat dar n-am gasit...daca voi stiti vreun link astept aici un raspuns sau un PM.
Multumesc !
Salut
Exista teme de wordpress care includ si loc pentru reclame? Sau ficare trebuie sa-si modifice tema singur pentru a pune locuri de reclame.
Eu am cautat dar n-am gasit...daca voi stiti vreun link astept aici un raspuns sau un PM.
Multumesc !
Da, exista, aproximativ toate temele de Wordpress au astfel de spatii...dar probabil ca cele pe care le-ai vazut tu nu aveau acele spatii activate.
O idee iti poate schimba viitorul...
Aha si cum se numesc acele spatii care necesita activare, acolo la "Aspect" n-am vazut nimic de acest gen
De obicei in setarile specifice temei. Depinde de la o tema la alta. Exista si posibilitatea integrarii unui modul pentru publicitate (ad inserter spre exemplu).
Poti folosi un plugin gen ad injection, ad rotate, si iti plasezi unde ai nevoie.
Retired
Sau pui codul de reclama direct in sursa temei. yoursite.com/wp-admin/theme-editor.php
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Salut!
Poti sa incerci modulul Quick Adsense. Cu ajutorul lui poti usor sa introduci bannere publicitare la inceputul, mijlocul, sfarsitul articolului sau in sidebar!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)