Instrumentale | Hip hop romanesc,interviuri, promovare si instrumentale - Page 2
Vad ca link-urile au acum category in ele si este ok. Incearca acum sa adaugi un plugin de remove category (in cazul in care vrei sa il scoti din link-uri).
Instrumentale | Hip hop romanesc,interviuri, promovare si instrumentale - Page 2
Vad ca link-urile au acum category in ele si este ok. Incearca acum sa adaugi un plugin de remove category (in cazul in care vrei sa il scoti din link-uri).
Cu "category" inclus in link stiu ca merge, eu vreau fara (prima pagina a categoriei merge, cum spuneam la inceput), si de preferinta sa nu folosesc un plugin. Am incercat si prin .htaccess, dar n-am reusit nimic.
Nu stiu care e problema ta, pentru ca nu stiu ce face pluginul respectiv.
Dar iti recomand oricum sa blochezi din robots.txt indexarea categoriilor si tagurilor. Eventual sa lasi doar prima pagina a categoriei libera pentru indexare.
Iar daca nu vrei sa ai /category/, iti recomand sa te duci la Settings > Permalinks si sa schimbi cu altceva. Ai putea pune /articole/ de exemplu.
Cum spun mereu, incercati sa reduceti folosirea pluginurilor cat mai mult, pentru ca unele fac destul rau si maresc timpul de incarcare. Iar asta e un exemplu destul de bun.
Tks Alex. Chiar ma minunam cum au transformat /category/ in magazin oamenii de la edotec. Pacat ca vor trece pe presta... dar cu forta nu ii pot ajuta.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@Bogdan: Alex tocmai ti-a aratat cum sa o redenumesti.
Am notat si eu chit ca nu ma prea ocup cu instalari de wp.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@1nesco - Nu vreau sa redenumesc nimic, vreau sa imi functioneze paginile din categorie.
LE: Cand ai spus "redenumire", te-ai referit la exemplul lui Florin: "/articole/"? Daca da, nu ma ajuta cu nimic.
Banuiesc ca aceasta problema ti-a aparut dupa ce ai facut update la wordpress. Rezolvarea vine din mysql. Vezi tabela wp_options, inregistrarea rewrite_rules. Editeaza aceasta inregistrare. Daca ai scos "category" din url-ul categoriei, scoate-l si din inregistrarea rewrite_rules. Daca vei edita corect, 100 % iti va functiona paginatia.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)