Instrumentale | Hip hop romanesc,interviuri, promovare si instrumentale - Page 2
Vad ca link-urile au acum category in ele si este ok. Incearca acum sa adaugi un plugin de remove category (in cazul in care vrei sa il scoti din link-uri).
Versiune printabilă
Instrumentale | Hip hop romanesc,interviuri, promovare si instrumentale - Page 2
Vad ca link-urile au acum category in ele si este ok. Incearca acum sa adaugi un plugin de remove category (in cazul in care vrei sa il scoti din link-uri).
Cu "category" inclus in link stiu ca merge, eu vreau fara (prima pagina a categoriei merge, cum spuneam la inceput), si de preferinta sa nu folosesc un plugin. Am incercat si prin .htaccess, dar n-am reusit nimic.
Nu stiu care e problema ta, pentru ca nu stiu ce face pluginul respectiv.
Dar iti recomand oricum sa blochezi din robots.txt indexarea categoriilor si tagurilor. Eventual sa lasi doar prima pagina a categoriei libera pentru indexare.
Iar daca nu vrei sa ai /category/, iti recomand sa te duci la Settings > Permalinks si sa schimbi cu altceva. Ai putea pune /articole/ de exemplu.
Cum spun mereu, incercati sa reduceti folosirea pluginurilor cat mai mult, pentru ca unele fac destul rau si maresc timpul de incarcare. Iar asta e un exemplu destul de bun.
Tks Alex. Chiar ma minunam cum au transformat /category/ in magazin oamenii de la edotec. Pacat ca vor trece pe presta... dar cu forta nu ii pot ajuta.
Pai am nevoie de categorie (atentie: categorie, nu cuvantul "category") in titlu, nu vreau sa o scot. Ma intereseaza sa mearga paginile categoriei: numeiste.com/categorie/page/2, numesite.com/categorie/page/3. Nu ma intereseaza indexarea sau robotii vietii :).
@Bogdan: Alex tocmai ti-a aratat cum sa o redenumesti.
Am notat si eu chit ca nu ma prea ocup cu instalari de wp.
@1nesco - Nu vreau sa redenumesc nimic, vreau sa imi functioneze paginile din categorie.
LE: Cand ai spus "redenumire", te-ai referit la exemplul lui Florin: "/articole/"? Daca da, nu ma ajuta cu nimic.
In cazul asta iti recomand sa te documentezi mai bine aici.
Banuiesc ca aceasta problema ti-a aparut dupa ce ai facut update la wordpress. Rezolvarea vine din mysql. Vezi tabela wp_options, inregistrarea rewrite_rules. Editeaza aceasta inregistrare. Daca ai scos "category" din url-ul categoriei, scoate-l si din inregistrarea rewrite_rules. Daca vei edita corect, 100 % iti va functiona paginatia.