Salut,
Cum pot recupera adresa de login wp-admin?
In cazul dau remember prin email nu merge primesc mesaj "There is no user registered with that email address."
Am datele de logare la ftp.
Multumesc.
Salut,
Cum pot recupera adresa de login wp-admin?
In cazul dau remember prin email nu merge primesc mesaj "There is no user registered with that email address."
Am datele de logare la ftp.
Multumesc.
Neata :]
Sunt sigur ca unul din cazurile astea te ajuta : Resetting Your Password « WordPress Codex
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Din baza de date, ai acces in cpanel?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Mi-ati fost si mie de ajutor. Eu cautam md5 generator pe Google. Nu stiam ca se poate face din phpmyadmin. Si patesc chestia asta destul de des din motive de securitate![]()
Foloseste:
INSERT INTO `users` (`userId`, `username`, `password`) VALUES
(1, 'user-ul-tau', md5('ceparolavrei'));
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Un mic script php. Poate va ajuta.
Cod:<?php $con = mysql_connect("localhost","user_db","parola_user_db"); if (!$con) { die('Could not connect: ' . mysql_error()); } mysql_select_db("nume_db", $con); mysql_query("UPDATE wp_users SET user_pass=md5('noua_parola') WHERE user_login='nume_user_wp'"); mysql_close($con); ?>
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)