Cum procedez eu si functioneaza de fiecare data

Daca nu are date de contact pe site sau un formular pentru asta recurg la urmatoarele masuri:

- Daca are blog pe Blogger poti reclama la Blogger dar in reclamatie va trebui sa pui fiecare url copiat (articol sursa + articol copiat), e cam nasol daca sunt foarte multe dar functioneaza de fiecare data. Tocmai in dimineata asta am fost informat ca au sters aprox 40 de posturi de pe un blog, blogul respectiv mai ramanand cu 3 posturi dupa aceasta curatenie de primavara Ce ma mira, e de ce nu i-au suspenddat contul inca...
- Daca are reclame AdSense, o reclamatie la Adsense face minuni, in ultimul caz i-au scos reclamele de pe site cam 7 zile, timp in care omul ma implora sa-mi retrag plangerea...
- Daca nu are niciunul din astea doua, faci plangere la firma de Hosting. Pana acum nu am ajuns la acest pas

Ce ma doare cel mai tare, e ca mai nou munca mea a inceput sa fie furata de siteurile marilor televiziuni de la noi: realitatea si antena3. Nesimtitii nici nu se obosesc sa raspunda la emailuri, ii doare fix in c*r. Impotriva astora nu am gasit inca o solutie.