1 out of 1 members found this post helpful.
Iisuse, cate plugin-uri 
Akismet - Anti spam la comenturi
NOSpam PTI - Tot pt spam la comenturi - IN PLUS
BP Advanced SEO - IN PLUS
Category SEO Meta Tags - IN PLUS
cbnet Ping Optimizer - IN PLUS
Google XML Sitemaps
Link Juice Keeper - In caz ca nu gaseste pagina, il trimite pe homepage - IN PLUS (parca niste linii in .htaccess pot face asta)
Platinum SEO Pack
Really simple Facebook Twitter share buttons - Pt butoanele de Like&Share$Tweet, uneori imi aduc vizite de pe fb - IN PLUS (foloseste coduri)
SEO Auto Linker - IN PLUS
SEO No Duplicate - IN PLUS
SEO Ultimate - Alege, ori Platinum SEO Pack ori asta?
W3 Total Cache
wpCompressor - IN PLUS
WP No Category Base - IN PLUS (foloseste coduri)
WP Page Numbers - IN PLUS (foloseste coduri)
2 out of 2 members found this post helpful.
Uite care e treaba, sa-ti raspund pe rand. Eu folosesc SEO Ultimate desi multi recomanda Platinum SEO (alegerea-ti apartine). Ok, wpcompresor ajuta la incarcarea site-ului/paginilor, dar ideea este ca un plugin iti ingreuneaza viteza (se bat cap in cap). De ce sa folosesti coduri? Deoarece ele nu-ti fura din viteza de incarcare, in schimb, cum ti-am spus, plugin-urile da. Cbnet Ping Optimizer o fi bun pentru indexare, dar crede-ma ca nu ai nevoie. Site-urile/blog-urile ce ruleaza pe Wordpress sunt prietene cu Google (atata timp cat ai si tu grija de el: cuvinte cheie, articole interesante si bine structurate).
P.S: Legat de scoatere cuvantului "category" din adresa site-ului/blog-ului, vezi aici. Doar ca trebuie sa ai grija, odata ce dezactivezi WP No Category Base, articolele de pe site vor avea un link nefunctional. Nu stiu sigur daca acel cod asigura locul pluginului. Nu vreau sa vorbesc prostii. Daca bagai codul de la inceput, iti puteam garanta.
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
tanshi
Scuza-ma dar nu am inteles exact cum folosesti cele 3 pluginuri
SEO.
Sa luam de exemplu titlul paginii - il setezi diferit in toate cele trei plugin-uri? Si in codul paginii ai de 3 ori tagul <title>...</title>?
Nu cred ca stie sa-ti raspunda
. Ca o completare (pentru Mike)... Mai multe plugin-uri SEO pot intra in conflict, la fel ca doi antivirusi.