Ma ocup de site-ul DannielPH Studio si am nevoie de ceva pareri despre design si cum la optimizare sunt pe 0 as dorii niste sfaturi si sugerstii si acolo.
MULTUMESC.
Ma ocup de site-ul DannielPH Studio si am nevoie de ceva pareri despre design si cum la optimizare sunt pe 0 as dorii niste sfaturi si sugerstii si acolo.
MULTUMESC.
Nici o critica, nimic?
De ce sa te critice? Este foarte reusit blogul.
1.Ai imagini la care lipseste atributul 'alt'.
2.Ai 29 de erori in cod. Un cod frumos si spiderului place.
Lucreaza mai mult pe optimizarea off-page.
.
Daca toate meniurile sunt in romana, zic c-ar suna mai bine sa traduci si "Awards".
Ad-ul ala de la bursa de reclama e putin cam mare, in rest e ok
Dap, nice.
Doar ca observatie, poate as mai lucra la logo.
Sunt curios cum ar arata logoul fara camera foto, poate o alta culoare data fontului (plimba-te in photoshop prin paleta de culori pana cand culoarea aleasa rezoneaza cu designul total) sau, daca iti place asa cum este, incearca un mic gradient, asa sa fie...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Of au trecut cele 5 min.
Legat de Like/Recomanda de la fb.
Pentru a nu incarca prea mult pagina unei categorii ce contine rezumat de articole, as renunta la inserarea acestuia acolo. Butonul Recomanda poate fi lasat doar in pagina articolului ( ca doar dau like/recomanda dupa ce citesc tot articolul nu doar inceputul din categorie)
Observ gresit scris - "O persoană recomndă asta. Fii primul din prietenii tăi."
Multumesc pentru sfaturi/pareri. O sa incep sa aplicdin ele unde se poate.
@klaucs greseala respectiva este de la facebook.
Iti fuge witgetul cu Horoscop-ul, acela fuge spre dreapta, in rest blogul este foarte reusit.
Ar trebui sa il mai dezvolti. Sa adaugi mai multe pagini, sa ai categorii bine definite, sa te axezi pe anumiti termeni, nu de alta dar nu le poti avea pe toate si intodeauna este mai bine sa ai un keyword puternic decat 1000 fara nici o valoare. In rest mi se pare ok felul simplu de prezentare, nu te oboseste.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)