Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Plugin newsletter

Afișare hibrid

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit Plugin newsletter

SAlutare.
    Am observat ca diferite siteuri folosesc un plugin pentru abonarea la newsletter care , in momentul in care se afiseaza prima pagina, deschide un pop-up de aprox 250 x 250 unde vizitatorii isi pot introduce adresa de email pentru a se abona .
    Doua intrebari:
    1. Ce tip de asemenea plugin puteti recomanda? (as dori sa il folosesc pentru NL prin intermediul Feedburner)
    2. Cat de enervant vi se pare un asemenea pop-up?
    3. Este mai buna o asemenea solutie decat un form clasic? ma refer ca si solutie pe termen scurt, pana reusesc sa creez o baza decenta de abonati.
    Merci in avans.
    Ultima modificare făcută de Robert; 11th January 2012 la 13:52.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

broski este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    31
    Posturi
    599
    Putere Rep
    0

Implicit

2. Cat de enervant vi se pare un asemenea pop-up?
    eu stiu ca prima data te uiti pe site,citesti si daca iti place te abonezi.
    am observat si eu pe ceva site-uri, cum intri apare pe centru sa te abonezi. ceea ce mi se pare prostesc.

3. Este mai buna o asemenea solutie decat un form clasic?
    nu

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Eu nu am folosit niciun plugin, am folosit un simplu jquery modal. Asta se rezolva simplu, mai important este de fapt, punctul 2. Cand si cine se enerveaza din cauza acestor formulare si cum ocolesti acest inconvenient?

Din ce am masurat eu, vizitatorii care petrec timp putin pe pagina vor fi cei mai iritati, de altfel e si logic ca cei care petrec mai mult timp sunt si mai fideli. De asemenea o greseala pe care o mai fac cei care folosesc aceste ferestre este sa le afiseze peste continut. Mai bine o afisezi in alta pozitie astfel incat vizitatorul sa vada continutul si sa ramana in continuare interesat de pagina. Frecventa are aceeasi importanta, cei care vor afisa formularul permanent cu siguranta vor avea de pierdut pe termen lung. Eu am ales sa-l afisez in zilele din saptamana cu cel mai mare trafic.

Si ca sa raspund si la punctul 3, solutia asta e mai eficienta in combinatie cu facebook, adica sa aiba si o iconita de facebook sau un buton de like, ceva. Ca o ultima concluzie, daca obligi oamenii sa inscrie intrun newsletter pentru a ajunge la continutul care ii intereseaza, nu inseamna neaparat vreo mare realizare. Are aproape acelasi rezultat cu a lua adrese de email de pe siteuri publice.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Imi doresc sa para o idee buna pentru toata concurenta mea. Asta sa fie primul lucru cand vii pe site, sa te puna sa te abonezi la newsletter, pentru ca noi vrem liste luuuungi cu abonati, nu ne intereseaza faptul ca cel care se aboneaza nici n-a avut timp sa-si faca o parere daca e interesat sau nu de subiectul siteului. Vrem emailuri de la oricine. Acum!
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Imi doresc sa para o idee buna pentru toata concurenta mea. Asta sa fie primul lucru cand vii pe site, sa te puna sa te abonezi la newsletter, pentru ca noi vrem liste luuuungi cu abonati, nu ne intereseaza faptul ca cel care se aboneaza nici n-a avut timp sa-si faca o parere daca e interesat sau nu de subiectul siteului. Vrem emailuri de la oricine. Acum!
    Ok, ok, am inteles ideea, nu e nevoie sa fii sarcastic. Am pus punctul 2 pentru ca voiam o confirmare la ceea ce stiam deja.
    Ideea este ca am nevoie cat se poate de repede de o baza decenta de abonati (marea majoritate a potentialilor clienti vor sa stie in primul rand daca exista o baza de abonati, unde se pot trimite eventuale comunicate de presa & stuff), si vreau sa gasesc cea mai buna solutie.
    Deasemenea, vreau sa am o baza curata, cu abonati interesati de domeniul de activitate.
    Orice alte sfaturi sunt binevenite.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Cea mai agresiva solutie decenta la care ma pot gandi e sa fie afisata tot timpul o fereastra mica de abonare intr-un colt eventual customizata in functie de keywordul cu care s-a ajuns pe site. De exemplu, site-ul tau vinde cartofi si muraturi. Daca s-a ajuns pe site dupa "cumpar cartofi" in fereastra sa scrie ceva de genul "Aboneaza-te la ultimele oferte exclusive de cartofi". Daca a venit pe "muraturi", textul se schimba. Daca a venit direct, as evita fereastra cu totul pentru ca userul stie deja de site, si ori e abonat ori a decis deja sa nu se aboneze la vizitele anterioare (ramane o alta posibilitate sa se aboneze totusi, dar nu tot timpul afisata pe ecran). As evita termenul de "newsletter", si as folosi ceva gen "oferte exclusive".
    Caut cu jingle.ro.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pui sa apara dupa 1 minut pe fiecare ip unic si ai rezolvat problema. Bine ca foloseste Shoemoney (si multi altii) si nu folositi voi pentru un site de reduceri ca se pierde vizitatorul golden. Ati sarit la gatul lui fara macar sa testati (majoritatea) macar timp de o luna.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Faci un baner fix intr-o pozitie buna in care pui si inscrierea la newsletter, si facebook like si +1
    Tipul de reclama intruziva over, float, pop-up (faptul ca colecteaza adrese de email este si mai deranjant) nu este deloc apreciat de google adsense si parca ai in TOS specificat asta undeva din cate imi aduc aminte.
    Asa ca fii cuminte altfel risti sa fii banat in adsense
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Multumiri tuturor.
    Cred ca vor lasa lucrurile sa decurga normal, fara a mai forta nota. Probabil pe termen lung e cel mai sanatos. Pentru moment las formul clasic, dar voi lua in calcul si ideea ta lovelife.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    31

Implicit

Ai incercat la Vali D? Poate vinde si abonati. Sau nu te ajuta acest lucru?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Newsletter
    De piciu1993 în forumul WordPress
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th September 2011, 18:53
  2. Cum ati monetiza voi un... newsletter?
    De Ben Boingeanu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th October 2010, 00:21
  3. Newsletter sau FeedBurner?
    De thefan în forumul Utile
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th November 2007, 14:55
  4. Plugin de newsletter pentru un blog ce folosesteWP
    De Marius Ciocan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th January 2007, 15:26
  5. Newsletter
    De shurub în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd December 2005, 15:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •