as vrea sa aud pareri avizate, cam cat ar valora acum situl e-fotbal.ro
pr: 5
alexa:245,942
vizitatori romania: 7-10%
as vrea sa aud pareri avizate, cam cat ar valora acum situl e-fotbal.ro
pr: 5
alexa:245,942
vizitatori romania: 7-10%
cu exceptia cuvantului "fotbal" nu am mai gasit niciun alt cuvant in romana. cred ca ii statea mai bine pe un domeniu .com sau .net
200 euro, asta ii este valoarea
poti sa iti iei si mai mult de 200eur pe el daca stii unde sa il vinzi
ce trafic ai?
trafic 1500-2000 p zi
si faza cu 200e mi se pare absurda cand situl face p luna mai mult d atat
traficul e din afara (aproximativ 93%)
Redesign ... si-l dai pe sedo cu peste 2000$
later edit: fotbal nu este un cuvant strict romanesc
In engleza e "football" dar majoritatea cautarilor (care vin din NA) se refera la American football. Pt fotbalul nostru, keyword-ul cautat pe .com e soccer.
Domeniul mi se pare bun pt un site din Romania, la fel si PR-ul. Si eu cred ca poti lua mai mult de 200E pe el. Dar daca il vinzi la romani ti se va reprosa ca ai content in engleza pe .ro, daca vinzi la straini ti se va reprosa ca ai domeniu .ro la content in engleza
Mai bine iei un cont .com,pui contentul tau(care este in engleza),si asa cum s-a mai spus mai sus,termenul "football" se refera in multe dintre cazurile de cautari la fotbalul american...Termenul pentru fotbal asa cum il stim noi este "soccer".Te gandesti la un titlu de site care sa aibe termenul "soccer" si sa fie .com,daca nu .net sau .info(daca ai ghinionul sa nu gasesti pe .com).O sa ai mult mai mult de castigat decat cum ai acum domeniu .ro,content engleza.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Doar americanii folosesc "soccer" in UK este "football"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)