Buna ziua. Cat credeti ca as putea lua pe domeniul e-fotbal.net ? Daca il vrea cineva, il si vand.
Multumesc.
Buna ziua. Cat credeti ca as putea lua pe domeniul e-fotbal.net ? Daca il vrea cineva, il si vand.
Multumesc.
ar fi bine sa dai mai multe detalii, ce PR are, cati vizitatori ai pe zi, de cat timp ai domeniu si de cat timp este indexat in google...
PR 0
Trafic Alexa : 7,723,838
Posturi pe forum : 0
ceva de X$ .... 9 maxim
am specificat ca vand DOMENIUL, deci fara site. As fi vrut sa fac ceva cu cel dar nu am timp. Din aceasta cauza vreau sa-l vand.
am si eu o intrebare mica : de ce lumea foloseste "e" acela la numele domeniilor?
e ceva tipic romanesc?
are vreo logica?
si daca da care e...ca mie imi scapa
efotbal.net/.org si e-fotbal.org (plus alte combinaţii destul de interesante ce conţin "fotbal") sunt libere, aşadar nu-i un sac de bani.
@barosanu: l-fotbal, lfotbal sfotbal sau alte combinaţii de genul nu sună prea bine, efotbal se memorează uşor. Asta cred că-i ideea.
Nu am cerut un sac de bani..
atunci raspunsul tau : 10 RON .
scuze de offtopic, dar ai vazut ca au prefixul i sau e. Cred ca i vine de la internet si e de la electronic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)