Avand in vedere ca are un trecut construit pe spam,vezi threadul:
http://forum.seopedia.ro/spam-made-r...-sportive.html
cred ca valoarea lui se estimeaza in alt mod.
Avand in vedere ca are un trecut construit pe spam,vezi threadul:
http://forum.seopedia.ro/spam-made-r...-sportive.html
cred ca valoarea lui se estimeaza in alt mod.
mie numele mi se pare bun , infara de cratima .. e cu "e " in fatza deci ..e mai ieftin ,dar la pr-ul acela , si la vizitatori(chiar dak nu sunt din romania ) eu zic sa nu il vinzi asa ieftin . Nu fi dobitoc , ce drq faci cu 200euro ? mai bine il tii .. si iei 20euro pe luna ..sau cat iei .
In fine , treaba ta
Hmm..ar merge o lada de bere
Cauta te rog cu keyworddiscovery.com (sau orice alt keyword tool) cuvintele soccer (aproximativ 120k pe zi) si football (140k pe zi). La football, o mare parte din cautari se refera la fotbal america, pt ca urmatoarele keyword-uri sunt "fantasy football", "NFL football" "monday night football" etc etc. Stiu ca mai sunt si altii, dar aia multi cauta pe google.ru, google.tr (sau cum naiba e TLD-ul Turciei ). In plus, targetul la un site pe engleza e, ca ne place, ca nu, publicul nord american, care e cel mai bine platit.
din cate am observat pana acum ( si am situ d prin 2003) soccer e d obicei folosit p net pt fotbal chiar daca in Anglia e football, momentan cei mai multi vizitatori p tari imi vin din Anglia, era vb d valoarea la e-fotbal.ro asa k partea cu schimbatu domeniului pica, oricum nu ma stresez mult p tema asta pt k majoritatea viz vin d p google images si sa fim seriosi nu prea se uita nimeni la domeniu chiar si la o cautare simpla a google-ului, din moment c majoritatea utilizatorilor aleg primele 3 cautari doar dupa titlul pagini si fara macar a se uita la descriere, trist dar asta e adevarul.
oricum merci pt toate posturile, m-au ajutat sa-mi fac o idee
asteptam si momentul cu pariurile sportive pasta o recunosc in trecut tot situl era facut in flash si m-am gandit eu sa pun text p sub , clar k m-am gandit prost da asta e eram tanar fara experienta si am vazut k merge...pana la un punct cand cineva d la google a citit reclamatiile. oricum nici un stres atunci pt k nu ma mai pasiona e-fotbalu din moment c aveam altele cu trafic d 10 ori mai mare pana acum vro 5 luni cand am scos tot si am pus un site nou c nu mai are nici o pagina din cel vechi si googleu a reconsiderat situl.
Na, spam-ul recunoscut e pe 75% iertat
P.S. Termenul "soccer" a fost inventat chiar de englezi.
119$,dupa websitevaluecalculator.com
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
salut ,
In cazul in care mai esti interesat sa vinzi siteul imi poti trimite si mie o oferta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)