********.Info s-a dat. Mai raman celelalte.
********.Info s-a dat. Mai raman celelalte.
Ultima modificare făcută de haos; 21st February 2008 la 18:24.
Salut,
Stai ca eu nu pricep... deci tu oferi ... in ce sens?
Daca e sa merg pe ideea de administrare, e ca tu lasi pe eventuali doritori sa se ocupe practic de site-urile tale pe gratis. Adica ei muncesc si tu castigi.
Poate am inteles eu gresit. Cred ca ar fi mai bine sa fi mai explicit referitor la "administrare"
Spor...
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Nici eu nu prea am priceput ce oferi.
Mie imi suna asa "Ofer munca pe gratis!"![]()
DubluQ - nu ma intereseaza profitul. Continutul e al celor care il pun.
Eu ofer doar numele de domeniu si gazduirea.
Observ ca ai un director asa ca iti prezint un scenariu:
Sa ziceam ca iei in administrare siteul DirWeb.Info. Acesta este un director, deja indexat de google. Foarte simplu iti poti pune un link catre directorul tau pe toate paginile dir DirWeb.Info. Daca il mai si optimizezi efectul e si mai mare.
Exemplul este pt un site, gandeste-te cum ar fi sa ai linkuri de pe 20 de siteuri.. dar de pe 500. dar de pe 1000.
Modelul pe care l-am urmat este www.publicitate.eu - ACASA cu deosebirea ca eu ofer acces la sursa.
In fine.. nu stiam ca o sa fie atat de dificil de inteles, nu cred ca o sa gasesc pe cineva cu aceeasi viziune asa ca o sa-l inchid in curand.
(In 99 cand am intrat in industria asta as fi dat orice pentru un domeniu, era 35$ la register.com, acum s-a cam "manelizat" industria, poti sa-ti cumperi cu tonele)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)