onshop
si devenit stresant cu posturi aiurea!! faci concurenta cu cineva la posturi sau ce??
onshop
si devenit stresant cu posturi aiurea!! faci concurenta cu cineva la posturi sau ce??
onshop cat imi dai sa ti-l cumpar?
Am avut o mica discutie cu omu' pe YM acum 2-3 zile si, dupa ce-am vorbit vreo 20 de minute, am convenit sa-i dau 100 E pe 16 iunie.
Peste vreo 2-3 ore revine si spune:
Ceva ... cat? El zice"stii domeniul e cumparat pe firma lu' tata si el mi-a zis sa nu-l dau cu 100, daca-l vrei mai pui ceva"
What the hell, man ?!!??"150 ... ca stii eu mai am un asociat si vrea si ala ceva"(acum, DA, se impuneau semnele de punctuatie
)
Si ce facem? ajungem la 1000?"Pica totul. Pai peste vreo ora-doua te mai trezesti ca ai o bunica mai senila si vrea si ea partea ei ... sau poate se mai gaseste vre-un unchi ceva ... "
Atat timp cat ai vorbit cu cineva si te-ai inteles la niste bani nu schimbi pretul asa d-am boulea. In stilul asta se duce vorba si nu vei mai face afaceri in veci cu nimeni.
Vorba Dianeihotaraste-te !! la un pret !! si apoi !! il comunici !!
Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti
la cate am vazut si citit posturile lui, mai bine s-ar inchide threadu asta, dar mie ca deschide altu![]()
am zis 150 si il dau !
Ultima modificare făcută de onshop; 9th June 2007 la 13:55.
miealex nu vrei cu 10 euro ?
onshop este vorba despre seriozitate, nimic mai mult.
Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)