Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
1. dai 10 k pe un site si face 10 k intr-un an, ai ajuns pe 0
2. bagi 10 k intr-un an si primul an nu vezi nimic, deci -10 k
Tu nu ai inteles ceva, el s-a oferit sa il vanda, nu l-am contactat eu sa il intreb cat vrea pe el, daca il vinde. El s-a oferit. El nu e obligat sa accepte oferta mea, cum nici eu nu sunt obligat sa platesc cat doreste el.
Gandeste-te asa. Iti iei o dacia logan, dai 1000 euro pe ea, mai bagi 5000 euro in ea. Crezi ca o vinzi vreodata cu 6 000 euro?
Legat de cele 2 site-uri si investitia in backlinks, lucrurile nu stau chiar asa. Cu toate ca tie ti se pare un profil de backlinks sanatos, poate pentru google nu este, sau poate o sa fie penalizat la urmatorul core update (vezi ce s-a intamplat in Martie, site-uri imense au fost penalizate).
In concluzie, fiecare face pretul cum considera, eu ii fac o oferta, el accepta sau nu. Nu se supara nimeni.
Legat de diferenta de castiguri intre cele doua site-uri, iti pot spune simplu: Este vorba de nisa. Ce vina am eu ca un site in care s-a investit mai putin castiga mai mult ca cel in care s-a investit mai mult? Este pur si simplu vorba de nisa, nu ai stiut sa iti gasesti nisa ok la primul site, te-ai ars, si mergi mai departe. Parerea mea
Ca in orice alt tip de afacere, la tine poate nu a functionat, la mine poate o sa functioneze, nu poti sa scoti intotdeauna investitia; Si ca o paranteza, cand vinzi un site, nu poti spune pai domne' asta imi face banii astia in x luni, si dupa il tin ca o sa imi faca in continuare. Daca puteai, il tineai, nu il mai vindeai. Dar din moment ce il pui la vanzare, ori probleme financiare, ori lipsa de timp. Acum, fiecare calculeaza pretul cum crede.