Diferenta intre noi este ca tu calculezi valoarea site-ului in functie de cat ai bagat in el. Eu o calculez in functie de veniturile care le produce. Nu te acuz ca ascunzi ceva, doar ca acela este procesul prin care eu cumpar un site, nu prin 2 print-uri si ca iti dai cuvantul ca este ca tine. Ti-am spus de la inceput ce doresc, ai spus ca nu se poate, am inteles si ti-am spus ca, daca te razgandesti, sa ma anunti. De acolo au inceput alte discutii in care tot insistai sa iti dau acces la clientii mei. Asta nu o sa se intample niciodata, nici cu contract, nici fara, pentru ca nu are nici o relevanta, si nu as face asta niciodata. Este bine ca spui pe forum ca am pbn-uri, tot din conversatiile anterioare poti vedea ca am avut si magazin online, pe care l-am vandut. Ghici ce, cand l-am vandut i-am dat tipului aluia acces total la site, analytics, admin,webmaster tools, tot, timp de 1 saptamana. Eu asa am facut tot timpul cand am vandut/cumparat un site. Cand vinzi un site dai acces la tot, si oferi si suport dupa vanzarea lui(cel putin eu asa fac, tot ce trebuie sa stie omul, mi se pare de bun simt). In nici un caz nu ar trebui sa ma simt obligat sa iti cumpar site-ul doar ca imi dai acces la el. Sa fim seriosi, am lucrat cu companii din afara care mi-au dat acces la webmaster tools, companii mari, sa le pot face audit SEO. In ordinul milioanelor* de afisari pe an, sa nu intram in discutii pentru un site care produce cateva sute de dolari pe an. Pretul unui site se calculeaza in functie de venituri, nu cat crezi tu ca ar merita, sau cat ai investit in el. Ma rog, fiecare face cum crede. Nu ne-am inteles, si este ok. Mult succes
![]()

, tot din conversatiile anterioare poti vedea ca am avut si magazin online, pe care l-am vandut. Ghici ce, cand l-am vandut i-am dat tipului aluia acces total la site, analytics, admin,webmaster tools, tot, timp de 1 saptamana. Eu asa am facut tot timpul cand am vandut/cumparat un site. Cand vinzi un site dai acces la tot, si oferi si suport dupa vanzarea lui(cel putin eu asa fac, tot ce trebuie sa stie omul, mi se pare de bun simt). In nici un caz nu ar trebui sa ma simt obligat sa iti cumpar site-ul doar ca imi dai acces la el. Sa fim seriosi, am lucrat cu companii din afara care mi-au dat acces la webmaster tools, companii mari, sa le pot face audit SEO. In ordinul milioanelor* de afisari pe an, sa nu intram in discutii pentru un site care produce cateva sute de dolari pe an. Pretul unui site se calculeaza in functie de venituri, nu cat crezi tu ca ar merita, sau cat ai investit in el. Ma rog, fiecare face cum crede. Nu ne-am inteles, si este ok. Mult succes
Răspunde cu citat