Corect, mai putin cu acea zi, hai maxim doua. Din pacate nu se poate automatiza.
Spune-mi te rog cu cat te pot plati pentru alea doua zile de munca, poate opresc eu site-ul daca ma poti ajuta cu un update.
Hai sa repet si pentru cei care nu au inteles:

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
Se vinde site laptopuri.tk: continut exact asa cum este, nume domeniu (cumparat din 2014), gazduirea expira luna viitoare.
Garantez pentru vanzator!

Site-ul are aproape 5 ani vechime, nu a fost niciodata penalizat si nu a mai fost actualizat de ceva timp dar articolele pe care le are sunt, cu mici exceptii, in prima pagina printre cei mari. Contine 890 de articole.

..........
Ca sa fiu sincer cu voi, si nisa e de cacao, grea, concurenti puternici si trafic putin. Dar tocmai de-aia cred ca daca cineva activeaza pe nisa si o cunoaste nu va pierde ocazia...

• SITE-UL NU ESTE COSMETIZAT PENTRU VANZARE!
  • Site-ul va fi vandut numai daca obtine un pret decent.
  • Nu este interesat de schimburi, a incheiat orice legatura cu online-ul de ceva timp.

Daca este cineva interesat poate sa-mi faca o oferta prin mesaj privat. Puteti sa il contactati si prin formularul de contact de pe site dar as prefera ca toate ofertele sa ajunga si la mine sa nu apara incurcaturi.
Repet inca o data esentialul pentru tine:
Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
Daca este cineva interesat poate sa-mi faca o oferta prin mesaj privat.
Deci, daca esti interesat astept.
Intre timp poate arunci o privire peste sitemap, poti scoate acolo toate laptopurile publicate si sa verifici cum rankeaza cu fiecare si, bineinteles, poate imi dai un exemplu cu ceva mai ok.
Nu ma adresez decat celor interesati de nisa iar aia stiu ei prea bine ca sa faca cu el.
La randul tau stii si tu foarte bine ca daca il iei nu ai nevoie decat de un update (doua zile ziceai?) si de cateva articole how to bine scrise pentru a-i acoperi toate lipsurile.
Link-uri am spus dela inceput ca nu are dar imi pare rau ca nu realizezi ca la vechimea asta este de preferat decat sa fi avut un profil rau.