Salut cu respect şi vin cu o nouă ofertă ed vânzare:
1. www.shopping-experts.ro - comparator de preturi, pretul pleaca de la 5000 euro (dacă se doreşte fact. fiscală mai punem TVA ul)
detalii:
Domenii cumparate:
www.shopping-experts.ro
www.shoppingexperts.ro
Important de stiut este ca exista la ora actuala 3 clienti cu abonament dintre magazinele listate la Parteneri.
site ul este foarte complex ca si platforma in sensul ca are in spate un sistem de preluare si asociere de produse semiautomat.
Are o facilitate unica in .ro: Documentatie pentru diversele caracteristici ale produselor pe care nimeni nu le intelege (caracteristicile sunt cele de neinteles)
Sistem de administrare a produselor promotionale, admin pentru magazinele partenere pentru a vizualiza numarul de clickuri si afisari pentru produsele lor.
Ca si trafic:
In ultima luna:
35,993 Visits
64,972 Pageviews
Momentan din Adsense nu face prea mult, dar nici nu m-am agitat prea tare cu ad urile pentru plasare si mascare
Apoi alte 2 siteuri pe care le-am mai anuntat am promis ca pun si preturi dar nu am mai apucat:
1. www.sitedebucate.ro - 3000 euro (dacă se doreşte fact. fiscală mai punem TVA ul)
2. www.zalevirtuale.ro - 500 euro (dacă se doreşte fact. fiscală mai punem TVA ul)