Paule eu sunt din 2005 pe forumul asta, daca ma ocupam cu tzepe zburam demult de aici. N-ai tu zile pe forum pentru cate persoane am ajutat eu aici.
Pe astia de comentati degeaba va contrazice logica sau nu sunteti capabili sa intelegeti un lucru.
Eu n-am contestat niciodata ce este site-ul, asa l-am cumparat si eu si nici nu stiam EU daca mai exista alte copi, oricum asa cum am spus mi se pare irelevant daca sunt pt ca nu e site de poezii. E treaba voastra ca si cumparatori sa verificati marfa, nu a mea. Eu l-am cumparat i-am facut cateva modificari, iar acum n-am timp sa mai lucrez la el deci il vand. Cine e interesat sa-l cumpere, il cumpara asa cum este si ofera bani pentru ce este! Poate sa faca o oferta si de 2 euro, nu sunt obligat s-o accept cum nimeni e obligat sa ofere mai mult decat crede.
Inca odata, eu n-am cerut niciun ban! Site-ul e interesant pentru cei care vad un avantaj in vechimea domeniului ( 5 ani ) , pentru cei care sunt in stare sa-si puna amprenta pe o baza de date bogata si pentru cei care vad in cei 200 de vizitatori pe zi, oameni nu extraterestrii. In fine, consider ca mi s-au incalcat destule drepturi si mi s-au adus suficiente injurii nefondate ca sa-l mai vand cuiva de aici.

Răspunde cu citat