Postat în original de
Mihai Alexandru
Ce vreau sa dovedesc este ca nu este vorba de teapa. Ca a omis niste lucruri importante? da, asa este, dar este prea departe de a fi numita teapa.
Mihaita, personal am tot evitat sa iau parte la circul acesta, dar vad ca perseverezi. Cum dracu poti numi ascunderea, voita sau nu, a micului aspect legat de banarea siteului in Adsense?
In plus, ai afirmat ca siteul a avut incasari de 5.000 de lei. Daca nu poti sustine acest lucru, cum poti numi tu acest lucru?
Intr-adevar, cum tranzactia nu a fost finalizata cu vreun user, nu putem vorbi de teapa, e doar o tentativa.
Puteai foarte elegant sa spui ca siteul a avut incasari de X lei, ca a fost banat in adsense, si, cumulat cu munca ta, care de fapt nu e a ta, nefiind proprietarul siteului, , a rezultat o suma de X pe care tu o soliciti. Asa era fair, si se evita toata circoteca.
COrect, ai doar 16 ani si asta poate fi in fata mea o circumstanta atenuanta, dar ... nu stiu daca tine in fata unui potential cumparator.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!