Rezultate 1 la 10 din 52

Subiect: Vand site www.annitu.ro

Afișare hibrid

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    31
    Posturi
    456
    Putere Rep
    29

Implicit

Dan, dar mi-am asumat raspunderea pentru greselile facute cand am deschis topicul. Nu am spus ca nu e vina mea. Ce vreau sa dovedesc este ca nu este vorba de teapa. Ca a omis niste lucruri importante? da, asa este, dar este prea departe de a fi numita teapa.

EHR - ai inteles prost. Eu nu l-am facut pe Dan infantil, m-am referit strict la replica sa.

Buttadeus - iti pot dovedi ca nu am stiut ca este banat cand am cerut statisticile coozila.
    in progress...

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Alexandru Vezi Post
    EHR - ai inteles prost. Eu nu l-am facut pe Dan infantil, m-am referit strict la replica sa.
    Nu pot sa te las sa crezi ca, in continuare ai dreptate, motiv pentru care iti raspund. Eu nu am vazut 'replica'; am citit 'comportament'. Pe viitor, incearca sa iti controlezi cuvintele daca intr-adevar vrei sa spui altceva decat se intelege. Pana la urma, nu am inteles prost; eventual gresit
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Alexandru Vezi Post
    Ce vreau sa dovedesc este ca nu este vorba de teapa. Ca a omis niste lucruri importante? da, asa este, dar este prea departe de a fi numita teapa.
    Mihaita, personal am tot evitat sa iau parte la circul acesta, dar vad ca perseverezi. Cum dracu poti numi ascunderea, voita sau nu, a micului aspect legat de banarea siteului in Adsense?
    In plus, ai afirmat ca siteul a avut incasari de 5.000 de lei. Daca nu poti sustine acest lucru, cum poti numi tu acest lucru?
    Intr-adevar, cum tranzactia nu a fost finalizata cu vreun user, nu putem vorbi de teapa, e doar o tentativa.
    Puteai foarte elegant sa spui ca siteul a avut incasari de X lei, ca a fost banat in adsense, si, cumulat cu munca ta, care de fapt nu e a ta, nefiind proprietarul siteului, , a rezultat o suma de X pe care tu o soliciti. Asa era fair, si se evita toata circoteca.
    COrect, ai doar 16 ani si asta poate fi in fata mea o circumstanta atenuanta, dar ... nu stiu daca tine in fata unui potential cumparator.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand site!
    De robciucioan în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th January 2012, 09:53
  2. vand site angajat.ro domeniu + site
    De adisteff2005 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 25th October 2010, 21:55
  3. Vand link site wide pe site pr4
    De deadworldisee în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2