Uneori si adresele de site se dau pe pm. Ce ti se pare asa de neobisnuit? Nu toata lumea trebuie sa stie cu cat a cumparat Orlando felicitari.com. Unele site-uri pur si simplu au valoare mai mare de 50 euro, pret pe care iti permiti sa il afisezi.
Uneori si adresele de site se dau pe pm. Ce ti se pare asa de neobisnuit? Nu toata lumea trebuie sa stie cu cat a cumparat Orlando felicitari.com. Unele site-uri pur si simplu au valoare mai mare de 50 euro, pret pe care iti permiti sa il afisezi.
Oo, daca oferi 50 euro, e perfect. Ti-l dau cu tot cu parola. Poti sa platesti prin credit pe cartela preplatita?
Pai ar fi bine sa te abtii ca deja ai sarit calul cu evaluarile tale. Ar fi fost bine sa le tii pt tine si nu te mai bagi unde nu iti fierbe fasolea.
Si cu asta tocmai am demonstrat de ce nu e bine sa pui pretul in topic. Pentru ca se gasesc superdestepti ca tine care intodeauna comenteaza si-i strica omului cheful sa mai vanda ceva.
Ultima modificare făcută de blueeyesromanesti; 25th May 2009 la 22:21.
mda , acuma m-am uitat ce varsta ai . un simplu "no comment" de acum pentru tine , nu de alta dar chiar ca incepem sa ne tragem de sireturi de acuma , si chiar ca nu am facut armata impreuna . nu te mai obosi sa ma mai provoci de acuma ca nu mai am ce sa iti raspund .
si ca sa iti raspund si tie ....
A FOST O GLUMA . ti-am spus clar ,,,, offtopic . dar tre sa ai ceva acolo sus sa o intelegi . daca nu ati inteles-o , cristi si blueeyes , problema voastra chiar ca ma depaseste .do not forget to have a little fun in your life man ."nu am sa inteleg niciodata secretomania asta , Pretul pe PM ... de ce nu va dati ma si adresele de site pe PM ??
cum ar suna ?
"Vand site , complet functional , adresa ti-o dau pe PM , date trafic daca nu esti in stare sa le afli singur tot pe PM ti le dau iar ca sistem de plata , ca de , nu m-am hotarat inca , tot pe PM am sa te anunt "
scuze de offtopic , dar nu m-am putut abtine "
Ultima modificare făcută de blackangel32; 25th May 2009 la 23:30.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)