Citat Postat în original de Ovidescu Vezi Post
Sa fie asta modul prin care Google anunta ca a luat in considerare cererea disavow?
Sa inteleg ca mesajul de mai sus l-ai luat de pe un cont de WMTools asociat unui domeniu penalizat manual.
Din cate am observat este vorba de un update la actiunile manuale de penalizare;
Acelasi mesaj l-am primit si eu pentru un domeniu penalizat manual:

Unele acţiuni manuale se aplică pentru anumite pagini, secţiuni sau linkuri
Motiv
Linkuri artificiale către site-ul dvs.—au impact asupra linkurilor
Google a detectat o structură de linkuri artificiale, înşelătoare sau manipulatoare către pagini de pe acest site. Este posibil să existe linkuri care scapă controlului exercitat de webmaster. Prin urmare, pentru acest incident, vom lua o măsură numai în privinţa linkurilor artificiale şi nu a clasării site-ului în ansamblu.
Tin sa cred faptul ca nu mai exista aceeasi penalizare (pentru homepage in cazul meu) cu toate ca am in cotinuare acest mesaj; spun acest lucru pentru ca in ultima saptamana am primit vizite din organic de pe cuvinte cheie asociate homepage-ului, lucru care nu exista pana acum pe acest domeniu.

Cred totusi ca acest lucru s-a intamplat si datorita faptului ca am folosit toolul disavow in care am introdus peste 200 de domenii si peste 50 de url-uri individuale.

Iar aici se lasa de inteles ca cine a folosit disavow a avut de castigat pentru ca a intreprins actiuni contra: "paid links, blog, forum, guestbook spam, widget bait", domeniilor spam sau penalizate, etc, iar acest lucru a modificat tipul de penalizare manuala transformand-o intr-o penalizare care targheteaza link-urile externe mai mult decat domeniul penalizat.