Citat Postat în original de Krumel @ Jan 9 2006, 05:48 PM) [post=8876
Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
E una din doua..ori 0 ori 4...munceste pentru 4 si nu astepta sa se adevereasca ce prezic aceste "scule".
Pai tocmai ca am muncit. Ochiometric prevad un PR4. Una din "scule" imi confirma doar. Probabil primul tool calculeaza cu link-urile din google iar al doilea tool cu link-urile din yahoo.

Tinand cont de ritmul de update al serps si al inbound links, si daca aproximam un pr/ibl update la 3 luni de zile... care e perioada maxima dintre update-uri in care ibl-urile sunt contorizate?
Ca daca imi pune cineva un link site wide cu 2 zile inainte de update, m-as mira sa fie luat in calcul. Cred ca e nevoie de cel putin 1-2 luni pentru a deveni un link demn]
E una din doua..ori 0 ori 4...munceste pentru 4 si nu astepta sa se adevereasca ce prezic aceste "scule".
[/QUOTE]

Pai tocmai ca am muncit. Ochiometric prevad un PR4. Una din "scule" imi confirma doar. Probabil primul tool calculeaza cu link-urile din google iar al doilea tool cu link-urile din yahoo.

Tinand cont de ritmul de update al serps si al inbound links, si daca aproximam un pr/ibl update la 3 luni de zile... care e perioada maxima dintre update-uri in care ibl-urile sunt contorizate?
Ca daca imi pune cineva un link site wide cu 2 zile inainte de update, m-as mira sa fie luat in calcul. Cred ca e nevoie de cel putin 1-2 luni pentru a deveni un link demn de ibl. Voi ce parere aveti?