Da, din pacate "e bun daca se vinde ... e tare daca are bani" ... asta e .. functioneaza treaba asta mai mult ca oricand ... (pe de alta parte toata lumea zice ca Gigi Becali e prostsa nu deviez totusi, sorry, nu m-am putut abtine) ... ok, am inteles ideea ... dar si pt accesarea unei aplicatii web se poate plati ... stii foarte bine asta
. Ideea era ca daca plec in excursie si n-am laptopu cu mine pot sa ma uit la stats si pe web de la un net cafe ... sau pot sa-mi folosesc palmul ...sic sau chiar telefonu
.
Si ca sa nu devin enervant inchid aici discutia ... oke am inteles vrei o aplicatie desktop.
Daca ai timp (eu sunt la munca acum) arunca un ochi si aici: www [.] vicman[.] net/lib/log-files-analysis.htm daca nu cumva le-ai testat deja.

sa nu deviez totusi, sorry, nu m-am putut abtine) ... ok, am inteles ideea ... dar si pt accesarea unei aplicatii web se poate plati ... stii foarte bine asta
. Ideea era ca daca plec in excursie si n-am laptopu cu mine pot sa ma uit la stats si pe web de la un net cafe ... sau pot sa-mi folosesc palmul ...sic sau chiar telefonu
Răspunde cu citat
sau cu ideea ca ceea ce dezvolt se cere.