Statistici pentru mine la un site RO: Clickuri: 292 - $ 1.94 revenue. La 292 clickuri, 6 lei. What is wrong with you people?
Statistici pentru mine la un site RO: Clickuri: 292 - $ 1.94 revenue. La 292 clickuri, 6 lei. What is wrong with you people?
prin ce program menetizezi acel site?
Plateste foarte slab, am testat si eu gameadvert pe un site.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
deci , vreau sa stiu si eu cine plateste mai bine decat gameadvert (inafara de adsense)
Ad For Games plateste mai bine ca si gameadvert
gameadvert a avut si un concurs de referali care astazi s-a terminat, eu terminand pe locul 3 (nici nu stiu cati am, undeva la 3-5) si castigand un premiu de 200$.
din ce am inteles se vor mai organiza astfel de concursuri
in rest, imi place. ctr mai mare decat adsense, dar cpc putin mai mic.
Vand Advertoriale (pr 5)
Revin la subiect, alte site-uri de monetizare pentru aceasta nisa ce mai folositi?
Testat:
gameadvert
adforgames
epicgameads
gamecpm
gtburst - din auzite de la colegi
copacet - din auzite (are parteneriat cu adsense doar pentru site-urile de calitate)
Deci cel mai prost plateste adforgames apoi gameadvert
Cel mai bine plateste gtburst(doar din auzite), apoi epicgameads si gamecpm care e cam dubios, cate o data platesc mai bine decat epic ( dar cam rar)
Phoenixman la care sunt acceptate siteuri .ro?
Fara semnatura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)