Sincer, o asemenea intrebare nu isi avea rostul.
Stii foarte bine ca nu e ok sa furi munca altuia. Ca sa iti raspund totusi, depinde pe cine ai proasta inspiratie sa furi.
Eu personal, in prima instanta somez webmasterul sa elimine continutul furat. (Desi in ultima perioada, prefer sa fac direct plangere dmca). Daca are soriciul gros, contactez hostul si in 95% din cazuri se alege cu contul suspendat. Nu am ajuns (inca) in instanta cu cineva. De obicei sunt foarte convingator. Recent am facut de panarama un ziar cu vreo 50.000 de unici pe zi care imi copiase cu nesimtire un articol.
Dar, de pilda, o cunostinta a avut proasta inspiratie sa puna pe site o imagine de la Getty Images. S-a trezit cu somatie si a trebuit sa plateasca poza aia cu varf si indesat pentru a scap de un proces.
Deci grija mare de unde furi.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
stefan_hellzone
vreau sa stiu daca se poate pati ceva in acest caz, daca stergi articolele si pozele, dupa ce ai primit instiintare, sau poti fi dat in judecata fara sa iti ceara sa stergi continutul de pe site.
Crezi ca daca te prinde politistul cu mana in buzunarul altuia si ii restituie omului suma furata vei scapa de dosar penal?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!