eu stiu doar de copyspace. am cautat si eu alte unelte de genu, dar nu am gasit
eu stiu doar de copyspace. am cautat si eu alte unelte de genu, dar nu am gasit
Urmeaza o cura pentru detoxifierea organismului.
Ca sa nu deschid alt topic, si pentru ca robyroy i-a adus in discutie pe cei de la getty images, am si eu o intrebare:
Pentru o astfel de poza, unde se specifica faptul ca poate fi copiata / distribuita / adaptata in anumite conditii (mentionarea autorului), este nevoie sa "cumpar" drepturile de autor? Poate pare banala intrebarea, dar este acel Request to license bertknot's photos via Getty Images care ma nedumireste.
https://secure.gettyimages.com/flick...language=en-US vrei sa o folosesti, platesti
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
la intrebarea mea nu stie nimeni nici un raspuns?ca sa nu mai deschid alt topic, am si o intrebare care ma priveste.
detin site-ul din semnatura, unde scriu tutoriale despre diverse lucruri, printre care si programe.
la unele programe fac poze pentru a se intelege mai bine ce vreau sa explic, este ceva in neregula?
@robyroy
In ciuda faptului ca licenta specifica faptul ca poti prelua in aceste conditii? De ce s-a mai atribuit acest tip de licentiere?
Stefan nu vad nimik gresit in ce faci..sunt doar tutriale,nu vinzi,nu furi,doar explici despre un produs lansat..Nu este nici o problema
multumesc de raspuns. nici eu nu vad ceva ilegal in asta, dar daca nu cunosc regulile e mai bine sa intrebStefan nu vad nimik gresit in ce faci..sunt doar tutriale,nu vinzi,nu furi,doar explici despre un produs lansat..Nu este nici o problema
cat despre prietenul meu, totul s-a rezolvat, dupa a sters materialele de pe site si le-a trimis inapoi email au spus ca totul este ok. era vorba despre o firma mare din Romania.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)