Citat Postat în original de Ramonel Vezi Post
Salut,

Caut un program de monitorizat linkurile cumparate pe diferite site-uri. Am cautat pe forum insa, am gasit doar aplicatii online sau programe unde trebuiesc introduse linkurile manual.

Sunt interesata de un program unde nu trebuiesc bagate manual linkurile (pt k am destul de multe si imi ia ceva timp). Si, daca se poate, eventual sa fie gratis...nu e obligatoriu dar nu ma dau banii "afara din casa" si ar fi bine
Am o neclaritate: cum vrei sa stie programul care din link-urile tale sint cumparate si care nu? Sau cum sa stie care din link-uri le vrei monitorizate sau nu?

Uite, CognitiveSEO iti analizeaza zilnic 2,500 de link-uri ptr pachetul mic. Si faza misto e ca by default el iti analizeaza automat 100 de IBL-uri, iar prin .csv poti importa bulk diferenta. Asta daca ai deja link-uri cumparate.

Ptr link-urile pe care le vei cumpara trebuie sa le adaugi manual tu ptr ca n-are nimeni cum sa stie ca sint cumparate. In plus, poti face management mai bun pe ele.

Dar nu exista soft/tool/platforma care sa iti identifice singur link-urile tale platite si sa le urmareasca doar pe alea.