Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Software de monitorizat linkurile cumparate

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Ramonel Vezi Post
    Vali D@ As vrea ceva unde nu trebuie sa introduc manual...dar o sa ma uit si pe asta sa vad cum e
    Sa reformulam putin partea aceasta. Orice ai folosi iti va cere sa introduci linkurile manual. Nu exista alta solutie.
    Tu cauti o aplicatie care sa permita introducerea de linkuri in mod bulk (la gramada). Asta fie printr-un fisier txt, fie intr-un singur textarea, etc. Dar tot manual este.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Ramonel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    154
    Putere Rep
    29

Implicit

alecs@ Normal k tot manual ca doar nu avem robotei care sa faca treaba pt noi . Ideea era sa pot introduce mai multe linkuri o data si sa nu trebuiasca sa le pun pe fiecare pe rand.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

alecs@ Normal k tot manual ca doar nu avem robotei care sa faca treaba pt noi . Ideea era sa pot introduce mai multe linkuri o data si sa nu trebuiasca sa le pun pe fiecare pe rand.
    Uite o idee buna.

Lucrez la un proiect care ar putea avea si functii de acest gen. Ma gandeam oricum sa introduc vizualizarea/administrarea linkurilor, dar nu m-am gandit si la posibilitatea de a introduce linkuri proprii manual. Detalii despre proiect aici.

Se vor adauga linkuri manual, dar va adauga si automat cele care sunt detectate pe web. Deocamdata doar zona ro (sau situri com de limba romana).

Daca sunt si alte sugestii, ceva ce nu se gaseste si ar fi util, v-as fi recunoscator.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Acel program folosit de 100R merge si face exact ce iti doresti . Eu l-am testat e perfect !

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    154
    Putere Rep
    29

Implicit

emm@ Punctul 3 suna foarte bine si cred ca ar avea succes. Eu una sincer as cumpara un astfel de program

paulpadurariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    43
    Posturi
    558
    Putere Rep
    34

Implicit

si eu folosesc de ceva timp SEO Backlink Checker Tool - Free Backlinks Monitor si sunt foarte multumit de serviciile lor. Plus ca dezvoltatorul e roman de al nostru.
    Din pasiune, fotograf

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Salut,

Caut un program de monitorizat linkurile cumparate pe diferite site-uri. Am cautat pe forum insa, am gasit doar aplicatii online sau programe unde trebuiesc introduse linkurile manual.

Sunt interesata de un program unde nu trebuiesc bagate manual linkurile (pt k am destul de multe si imi ia ceva timp). Si, daca se poate, eventual sa fie gratis...nu e obligatoriu dar nu ma dau banii "afara din casa" si ar fi bine
    Am o neclaritate: cum vrei sa stie programul care din link-urile tale sint cumparate si care nu? Sau cum sa stie care din link-uri le vrei monitorizate sau nu?

Uite, CognitiveSEO iti analizeaza zilnic 2,500 de link-uri ptr pachetul mic. Si faza misto e ca by default el iti analizeaza automat 100 de IBL-uri, iar prin .csv poti importa bulk diferenta. Asta daca ai deja link-uri cumparate.

Ptr link-urile pe care le vei cumpara trebuie sa le adaugi manual tu ptr ca n-are nimeni cum sa stie ca sint cumparate. In plus, poti face management mai bun pe ele.

Dar nu exista soft/tool/platforma care sa iti identifice singur link-urile tale platite si sa le urmareasca doar pe alea.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    154
    Putere Rep
    29

Implicit

Krumel@ Stiu ca nu exista soft care sa imi identifice singur care sunt linkurile cumparate sa nu...Stiu ca trebuie sa le introduc eu, ideea era sa nu stau sa le introduc pe fiecare pe rand ci sa pot cumva sa trimit o lista in xls sau txt cu linkurile iar site-ul sa le memoreze. Am incercat softul de care mi-a zis 100R si e foarte bun O sa ma uit si pe CognitiveSEO sa vad cum e

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

paulpadurariu@ Stiu de aplicatia asta doar ca nu imi satisface cerintele...e online si trebuie adaugat fiecare link ori eu am multe linkuri cumparate si pierd prea mlt timp sa stau sa le introduc cand exista altele care accepta o lista in xls sau txt.

Razvan Girmacea este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    15th October 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    43
    Posturi
    28
    Putere Rep
    38

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Voi adauga pe SEO Backlink Checker Tool - Free Backlinks Monitor saptamana asta optiunea de adaugare BULK (import) de link-uri din fisier CSV/TXT.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@ramonel - Am adaugat optiunea de Import Links (Add Links -> Import bulk links sau din meniul de sus). Incearca si da-mi un feedback. Poti seta din fisier si data de expirare si notite pentru fiecare link.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Moniker si SnapNames cumparate de KeyDrive S.A
    De 100R în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th February 2012, 00:22
  2. Din cauza link-urilor cumparate poti fi banat?
    De Hapiuc Robert în forumul Link Building
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 11th May 2011, 09:19
  3. Domenii cumparate pentru a fi vandute
    De Darius.Ionut în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th March 2011, 15:19
  4. Sunt utile/nepenalizate linkurile cumparate ?
    De evolution în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 7th November 2007, 10:53
  5. domenii .ro cumparate de straini.. :(
    De inscaun în forumul Domenii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th September 2007, 20:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii