Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Adaugare link nofollow

valentin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Intreabarea pe care a vrut sa o puna este cum poate tepui pe cei cu care a facut schimb de link-uri sau care au cumparat link-uri in blog roll de la el.
    lovelife, inainte de a face presupuneri "proaste" mai bine intreaba de ce am lansat intrebareea asta, daca aveai 15 ani maia credeaam dar vad ca ai un pic de ani, sau nu sunt reali ?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

In footer-ul acestui site business-forum. ro la Recomandari mi-a fost postat un link, si am senzatia ca este nofollow, cu toate ca in codul sursa toate link-urile sunt dofollow, spun asta deoarece link-ul are mai mult de o luna de cand este postat, in webmaster tools inca nu a aparut, iar traficul din acel link nu mi-l arata in statistici chiar daca am dat eu click de pe el din alte parti.

Am aceasta suspiciune si intrebam daca se poate scrie si in htacces (unde eu nu pot vedea) acea relatie, in robots.txt nu este,

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de valentin Vezi Post
    lovelife, inainte de a face presupuneri "proaste" mai bine intreaba de ce am lansat intrebareea asta, daca aveai 15 ani maia credeaam dar vad ca ai un pic de ani, sau nu sunt reali ?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

In footer-ul acestui site business-forum. ro la Recomandari mi-a fost postat un link, si am senzatia ca este nofollow, cu toate ca in codul sursa toate link-urile sunt dofollow, spun asta deoarece link-ul are mai mult de o luna de cand este postat, in webmaster tools inca nu a aparut, iar traficul din acel link nu mi-l arata in statistici chiar daca am dat eu click de pe el din alte parti.

Am aceasta suspiciune si intrebam daca se poate scrie si in htacces (unde eu nu pot vedea) acea relatie, in robots.txt nu este,
    Verifica aici cacheul google: Business Forum - Stiri de Ultima Ora
    Toate linkurile din footer sunt cu follow, vezi daca nu lipseste al tau. Altfel, in webmastertools nu iti apar toate linkurile.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    29

Implicit

Da este link-ul, in codul sursa il vad si eu ca este follow, dar teoretic probabil si practic, daca cineva da un click pe acel link, la mine in statistici nu ar fi trebuit sa vad ca am 10 vizitatori de pe link-ul care este postat pe acel site, cum imi arata pentru alte site-uri? click-urile pe care le-am facut de eu pe acel link postat in acel site nu se vad, de ce de pe alte site-uri se ved ?

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Da este link-ul, in codul sursa il vad si eu ca este follow, dar teoretic probabil si practic, daca cineva da un click pe acel link, la mine in statistici nu ar fi trebuit sa vad ca am 10 vizitatori de pe link-ul care este postat pe acel site, cum imi arata pentru alte site-uri? click-urile pe care le-am facut de eu pe acel link postat in acel site nu se vad, de ce de pe alte site-uri se ved ?
    Asta nu tine de site-ul in cauza. Tine se softul tau de monitorizat statistici si de browserul tau daca trimite stringul de referral cand dai click.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    29

Implicit

ok, folosesc trafic.ro acolo imi arata tot traficul direct din toate site-urile mai putina cel in cauza, oricum parerea mea este ca, daca ar fi fost dofollow se vedea in webmastertools cum se vad si restul link-urilor, mai astept dar raman tot la suspiciunea ca este nofollow chiar daca in codul sursa se vede contrariul.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Daca ar fi ceea ce vorbim noi aici (cloacking), atunci nu l-ai vedea in cache. Cata vreme e in cache, inseamna ca google il vede dar poate ca nu tine cont de el.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link-uri "nofollow"
    De Alvy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 26th January 2011, 10:09
  2. Link pe imagine si text, aplic nofollow?
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 20th October 2010, 23:48
  3. Adaugare jocuri
    De maneaalin în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th July 2010, 18:38
  4. Adaugare link pe bloguri contra cost.
    De papu123 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th November 2008, 02:02
  5. link exchange - rel nofollow ?
    De zoltankr în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 4th September 2008, 13:10

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente