mai puneti si
1)- >Ferme de bloguri, sau ma rog, aproape ferme ..cateva zeci de bloguri cu zeci de articole pe fiecare.
Nu dati cu parul! Pe hosturi free/platite pun bloguri flat file si apoi scriu pe ele. E gray hat pentru ca articolele imi apartin sau le am din anumite surse si sunt UNICE pe net. Adica am colectii cu sute de articole UNICE din domeniul pe care ma intereseaza. Muncesc mult la layout si design. Insa vreau sa scot cat mai multe. Postez automat prin XML RPC sau softuri de genul zoundryraven
Daca as dispune financiar de mai mult le-as face toate pe hosturi platite. Cele free pica des, se mai inchid , dureaza mult configurarea si inscrierea si sunt pline de reclame.In plus sunt hosturi free certate cu google si tare greu le indexeaza "nenea"
Folosesc bloguri flat ( fara baza de date ) pentru ca sa le pot face backup usor si sa le mut in caz de probeleme in 2 minute pe alt host. Baza de date m-ar incurca.
Castig astfel IP uri multe si controlez procesul.Metoda e sigura si daca sunt facute cu cap macar 4-6 bloguri de calitate /site il sustin binisor.
2) forum personal..daca stapaniti o nisha puteti deschide un forum personal pe un alt IP . Am avut asa ceva si m-a ajutat enorm. Insa e time consuming si dupa ce bussinesul meu a luat amploare am oprit forumul si m-am axat pe alte metode. Cred acum ca as mai deschide unul.
Ultima modificare făcută de diasomie; 23rd June 2011 la 09:48.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Sunt si promovate.
De autoritatea lor nu ma interesez. Sunt sateliti. Nu pot sa muncesc pentru 30 de bloguri.
Linkurile sunt gandite, din toate directiile si catre multe directii.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
cea mai buna metoda este cea paltita.
As adauga piramidele pe care le prefer
Si basic ar fi linkuri din youtube, yahoo answers, digg, twitter ce pot fi obtinute f usor si pot ridica relativ repede un site pe keyworduri usoare si medii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)