Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Postare link

valentin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    26

Implicit

Rares, m-am exprimat eu gresit, functioneaza codul dar nu cum vreau eu, blocul unde sunt link-urile este setat pentru HTML, ii pot da si calea php dar trebuie sa adaug la fiecare link un <br> si nu vreau , dar daca asta o sa fie ultima solutie am sa adaug acel cod

erik este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    48
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Ti-am zis mai jos cea mai simpla rezolvare. Iar daca functioneaza codul lui Rares eu mai bine as folosi sa nu mai creez inca un block pentru un singur link. E mare lucru sa adaugi cate un br? Foloseste de cate ori e nevoie ....

Citat Postat în original de valentin Vezi Post
    Rares, m-am exprimat eu gresit, functioneaza codul dar nu cum vreau eu, blocul unde sunt link-urile este setat pentru HTML, ii pot da si calea php dar trebuie sa adaug la fiecare link un <br> si nu vreau , dar daca asta o sa fie ultima solutie am sa adaug acel cod

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de erik Vezi Post
    Linkul pe care vrei pe prima pagina pui intr-un block separat. La "Page specific visibiliti settings" bifezi "Show on only the listed pages" si scrii acolo <front> (pentru frontpage). Dupa care pui blockul in regiunea care vrei / o sa apara numai pe frontpage.
    Da sa creez un bloc separat care sa fie vizibil doar pentru homepage e cel mai simplu, il pot face dar nu vreau, se vede urat, deja am in footer un bloc unde sunt incluse in el 5 grupe pentru link, (parteneri, sponsori etc) in acel bloc unde sunt toate link0urile vizibile in toate paginile vreau sa mai adaug unul dar acel link sa aibe restrictie pentru restul paginilor sa fie doar in homepage, stiu ca era un cod in html care putea face acest lucru.

erik este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    48
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Cum adica sa vede urat? Se vede cum vrei tu, ai cateva fisiere css acolo. Ai avut deja doua propuneri de rezolvare, ambele functioneaza.....

Citat Postat în original de valentin Vezi Post
    Da sa creez un bloc separat care sa fie vizibil doar pentru homepage e cel mai simplu, il pot face dar nu vreau, se vede urat, deja am in footer un bloc unde sunt incluse in el 5 grupe pentru link, (parteneri, sponsori etc) in acel bloc unde sunt toate link0urile vizibile in toate paginile vreau sa mai adaug unul dar acel link sa aibe restrictie pentru restul paginilor sa fie doar in homepage, stiu ca era un cod in html care putea face acest lucru.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    26

Implicit

Mutumescc pentru ajutor, am sa folosesc varianta lui Rares.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cerere oferta postare anunturi
    De Sorin Frumuseanu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd November 2009, 19:36
  2. scuze, in caz de gresala...la postare
    De conectarenet în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st June 2007, 14:11
  3. Postare articole on line?
    De vbcypher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th October 2006, 21:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •