off topic
am contul pe seo de ceva timp... dar si probleme multe. azi am intrat.... ca am primit mesaj de inactivitate. promit sa intru cat mai des, si o sa va toc cu solictari, cand voi dispune de cunostintele necesare, voi oferii la randul meu ajutor.
acum sper on topic.
din diferite motive (nu va ocup timpul sa le expun), am ales, ca cel putin temporar, da am un domeniu .ro, inregistrat si gazduit de vodafone. fiind spatiul de stocare limitat (10mb), iar necesiatea cam de 130 mb... si saturandu-ma sa tot caut subdomenii,free, pentru a gazduii restul de date (in general update-uri pentru clienti), va rog sa-mi sugerati cateva servere... pecare pot face subdomeniisi sa fac si gazduirea fisierelor... fara sa tot am pop-up si alte..impedimente.
fisierele sunt in general arhive autoexpandabile, update unitati cd-dvd si drivere, imagini hepl de instalare si instructiuni
am cautat... pana acum doar bravenet ar fi ceva... dar pe zi ce trece.. pun pe pagina reclame...
astept sugestii
p.s. catre moderatori si admin... daca trebuia postat in alta parte... mutati voi postarea, va rog. sunt cam obosit... am avut inundatie si la calculatoare.. cateva atacuri..nedormit cam de mult
Mutat. Diana.