Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: scuze, in caz de gresala...la postare

conectarenet este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd February 2007
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    55
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit scuze, in caz de gresala...la postare

off topic
    am contul pe seo de ceva timp... dar si probleme multe. azi am intrat.... ca am primit mesaj de inactivitate. promit sa intru cat mai des, si o sa va toc cu solictari, cand voi dispune de cunostintele necesare, voi oferii la randul meu ajutor.

acum sper on topic.

din diferite motive (nu va ocup timpul sa le expun), am ales, ca cel putin temporar, da am un domeniu .ro, inregistrat si gazduit de vodafone. fiind spatiul de stocare limitat (10mb), iar necesiatea cam de 130 mb... si saturandu-ma sa tot caut subdomenii,free, pentru a gazduii restul de date (in general update-uri pentru clienti), va rog sa-mi sugerati cateva servere... pecare pot face subdomeniisi sa fac si gazduirea fisierelor... fara sa tot am pop-up si alte..impedimente.

fisierele sunt in general arhive autoexpandabile, update unitati cd-dvd si drivere, imagini hepl de instalare si instructiuni

am cautat... pana acum doar bravenet ar fi ceva... dar pe zi ce trece.. pun pe pagina reclame...

astept sugestii

p.s. catre moderatori si admin... daca trebuia postat in alta parte... mutati voi postarea, va rog. sunt cam obosit... am avut inundatie si la calculatoare.. cateva atacuri..nedormit cam de mult

Mutat. Diana.
    Ultima modificare făcută de Diana; 1st June 2007 la 14:43.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd February 2007
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    55
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

mltumesc de mutare diana

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    35

Implicit

Deci vrei alte servicii de gazduire free unde sa iti pui fisierele de download de pe situl gazduit la vodafone?
    Nu ar fi mai bine sa iti iei un pachet de shared hosting si sa scapi de probleme?
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd February 2007
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    55
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de alecs Vezi Post
    Deci vrei alte servicii de gazduire free unde sa iti pui fisierele de download de pe situl gazduit la vodafone?
    Nu ar fi mai bine sa iti iei un pachet de shared hosting si sa scapi de probleme?
    teoretic da... practic..
    prefer varianta domeniu.. si cateva subdomenii pe simplul motiv... ca asa, posibilitatea de a cadea toate serverele.. simultan.. este mai mica..
    am avut probleme si cu vodafne si cu bravenet... cand nu mergeau cand functionau... partial..
    asa am un xxxx.ro... xxxx.bravenet.com ... clientul poate accesa pe mai multe cai un fisier... prefer xxxx.ro, pachet minimal si cateva subdomenii free, cu acelasi continut

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Salut Si Imi Cer Scuze Pentru Ca Nu M-am Prezentat La Timp
    De DellMarius în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 20th February 2009, 12:08
  2. 2 pagini de scuze pentru un spam
    De Ciprian Sorlea în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th February 2007, 00:54
  3. Postare articole on line?
    De vbcypher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th October 2006, 22:03
  4. Critica Constructiva ( Scuze Pt Cacofonie )
    De cami în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 5th April 2006, 13:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •