Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
... si "romanii sunt destepti" nu apare. Campania e de 3 lei dupa parerea mea, e totusi interesant cat de multe cautari trebuiesc ptr a modificat sugestiile Google.
La asta m-am gandit si eu: cred ca atata timp cat cautarile vor veni cu refer, s-ar putea sa nu conteze. Cel putin nu cat conteaza cand vin "direct".

@Morariu, Nu despre utilitate vreau sa discutam, pentru ca fiecare o interpreteaza in felul lui. Ma intereseaza mai mult din punct de vedere practic, pe cifre, iar pe cealalta linie, de care am vorbit in postul de pe blog, vroiam sa scot in evidenta faptul ca exista interes pentru astfel de campanii, pentru cine-i interesat si ar putea face ceva in zona (propria campanie de exemplu). Utilitatea e o chestie subiectiva, pentru ca nu poti sa-i cuantifici valoarea. Eu vad un plus in faptul ca in loc sa se mai cante imnul Romaniei pe ritm de manele cum era acum 3 sau 4 ani la PRO TV, azi se fac campanii din astea. E un progres, chiar si numai prin faptul ca ne-am (mai) oprit din regres in acest domeniu.