Am si eu o intrebare, daca am primit reputatie proasta mai demult(pt ca am raspuns la o postare cu o intrebare retorica...)aceasta ramane permanent?Intreb deoarece nu mai pot posta in market nici cum.
Am si eu o intrebare, daca am primit reputatie proasta mai demult(pt ca am raspuns la o postare cu o intrebare retorica...)aceasta ramane permanent?Intreb deoarece nu mai pot posta in market nici cum.
Ti am dat rep+
Reputatile sunt permanente si sunt in functie si de vechimea utilizatorului care o da, sau valoarea reputatiei.
inca va mai bateti capul cu reputatia, nu cred ca de aceea nu poti posta in market.
Era o vreme cand reputatia pozitiva era la mare cautare pe seopedia, pe vremea cand era singura piata de servicii seo si programare din ro, acum a ramas doar o sursa de backlinkuri.
Pai nu vedeti ca forumul e gata deja? Acum 10 ani erau zeci de topicuri zilnice, activitate, etc. 90% din forumuri au picat intre timp, acum sunt grupurile pe val si canalele dedicate
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)