Am peste 100 de bloguri pe blogspot si peste 100 pe wordpress.com - gratuite. Cat de mult te ajuta link-urile - de nisa - pe astfel de bloguri?
Am peste 100 de bloguri pe blogspot si peste 100 pe wordpress.com - gratuite. Cat de mult te ajuta link-urile - de nisa - pe astfel de bloguri?
Cred că cel mai în măsură să îți răspundă este Cris.
200 de bloguri si nici un test?![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Sunt bloguri gratuite pe Blogger si Wordpress.com.
Ma ocup de ele, evident ca nu scriu zilnic, undeva sub 100 de articole, unice, scrise cu simt de raspundere. In Moz nu apar link-urile. Ce-i drept nu am stat cu link-uri doar din free blogs ca sa vad daca in 6 luni apar sau nu miscari semnificative.Daca doar ai 200 de blog-uri si nu te ocupi de ele... adica backlinkuri la fiecare si continut constant sunt degeaba
Ca idee, am folosit links de pe bloguri gratuite care chiar rankeaza pe nisa lor, efectul a fost insa extrem de mic - insesizabil. Nu am verificat mai mult de pagina 2 in SERP. Daca or fi cresteri de pe pagina 10 pe 8 -7 nu am verificat.
Am inteles asta. Depinde cand ai facut blogurile respective si daca le-ai facut de pe acelas email sau nu, ai sanse mari sa prinzi la mai multe bloguri acelas IP. Daca ai prea multe linkuri de pe acelas IP spre siteul tau nu este bine.
- La randul lor si aceste bloguri trebuie sa fie promovate ca sa fie eficiente, sa aiba backlink-uri, semnale social media etc.
- Cum au zis si altii trebuie sa aiba si continut nou fregvent altfel se deprecieaza. Cat de des pui continut nou? Odata pe luna?
- Calitatea textelor de pe blog este importanta, cat stau oamenii pe blog etc.
Daca mi-ar oferii cineva un backlink gratuit pe un blog parasit, m-as gandi de doua ori daca postez sau nu acolo. Daca nu sunt sigur ca pe blog se posteaza fregvent si nu este vizitat, daca as pune link, l-as pune cu nofollow pentru diversificare dar nu cu dofollow.
Problema nisei la fel, daca sunt bloguri generale, linkurile nu sunt la fel de valoroase decat daca ar fi de pe nisa care ma intereseaza.
Pot fi multe motive pentru care nu ajuta doar putin aceste bloguri in pozitionari.
Poate ar trebui facut un test cu un domeniu nou sa vedem clar daca functioneaza sau nu sau in ce masura functioneaza.
Daca doar ai 200 de blog-uri si nu te ocupi de ele... adica backlinkuri la fiecare si continut constant sunt degeaba.
Eu le mai folosesc uneori dar nu direct catre siteul principal.
am si eu vreo 5 bloguri pe diferite platforme si toate sunt ok, adica se vede miscare in serp pt site-ul care vreau sa rankez. Blogurile sunt un fel de sateliti la care eu folosesc direct link catre site. Probabil ca ai gresit undeva de nu vezi nici o miscare. Am vazut ca godady rankeaza foarte bine dar la un moment dat te pune sa platesti iar daca nu platesti pierzi tot blogul si iti apare 404, cu toate astea nu am vazut sa fiu declasat in serp pt cuvintele cheie folosite cu toate ca ma astept la asta curand.
Sunt niste chichite de facut la blogurile alea ca sa iti ridice site-ul. Cand o sa imi fac timp o sa scriu experienta mea si cum le folosesc eu, metoda merge dar trebuie imbunatatita sunt unele chestii la care inca ma chinui sa le dau de cap si sa inteleg exact cum sta treaba.
au acelasi ip si aia e problema de aceea nu merge
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)