Cum poti strange like-uri pe o pagina de facebook a unui site generalist? cam cate like-uri se pot strange intr-un an?
Cum poti strange like-uri pe o pagina de facebook a unui site generalist? cam cate like-uri se pot strange intr-un an?
Aveți de zece ani site-uri şi lucrați în domeniul acesta dar nu ştiți cum să atrageți clienți? Nasol. Foarte nasol.
- iti poti invita prietenii sa aprecieze pagina
- poti cumpara cu fb ads
- poti posta lucruri interesante in legatura cu nisa ta si daca cineva iti da like la postare il inviti sa aprecieze pagina
- folosesti pluginuri de social marketing pe site ca sa facilitezi like la pagina/postare si inviti persoanele care au dat like sa aprecieze pagina fb
- ... pot veni si altii cu idei noi ....
Te sfatuiesc sa iti creezi partea de blog a website-ului tau in care sa postezi constant articole la randul lor postate pe facebook.
Eu detin cateva pagini de stiri la care folosesc o pagina unica de facebook pentru amandoua, am intrat cu pagina in grupuri mari (poti aprecia un grup ca pagina) si postez constant stirile pe 2 grupuri ce detin peste 1 milion de membri fiecare.
In momentul in care cineva intra si pune o reactie la postarea ta, ai posibilitatea de a-i invita sa-ti dea "Imi place" din consola de notificari a paginii tale de facebook.
E vorba de atragerea de clienți. O strategie este inplementată atât pe facebook, cât şi pe blogspoturile dumneata.
Omul a intrebat altceva! A intrebat cum poate sa isi atraga like-uri nu clienti, a vorbit despre un site generalist nu de un magazin online!
Stau cateodata si citesc postarile de pe forum si am observat ca esti singura persoana care are cate ceva de comentat ori de cate ori prinde ocazia!
Domnule, care ai ani de experienta in spate si vad ca le stii pe toate, eu personal, te rog sa imi arati cel mai reusit proiect al tau sa vedem si noi daca batutul cu degetele in tastele alea de la tastatura au si ceva pe care se bazeaza in spate.
Multumim!
Offtopic:
Cred ca Mihai, cel mai bun content writer, a "inplementat" multe strategii si pe forum
Ontopic:
Posteaza lucuri interesante pe paginile tale, da-le share pe grupuri, promoveaza postarile prin facebook ads, creeaza postari interesante pe care sa le distribuie lumea. Atunci le poti da invite celor care ti-au dat like la postari sa iti aprecieze pagina.
Poti pune un pop-up pe site sa apara casuta paginii tale de facebook.. astfel vizitatorii iti pot aprecia pagina.
Poti cumpara si reclama pentru atragerea de like-uri.
Catalinux, numele te recomandă. Eroarea mea este de înțeles şi este uşor de acceptat, dacă ținem cont de faptul că scriu de pe mobil. Catalinux, cum merge treaba cu advertorialele la 3 lei? Tot la fel e treaba şi la tine?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)