Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 39 din 39

Subiect: Cum pot creste PA si DA in timp scurt?

content_writer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    19th October 2017
    Posturi
    40
    Putere Rep
    17

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Certific, sunt o persoana
    Ma rog, intrebasem in ideea ca am vazut site-uri cu PA si DA bune si cu backlink-uri platite sau din directoare cu nume exotice. Proprietarii lor nu asteapta ani ca sa le creasca site-ul si nici nu au comunitate/comentarii. Si nici nu sunt lideri de opinie pe o anumita nisa. Dar vad ca nu prea se spun pe fata lucrurile acestea. Departe de mine interesul pt diverse dezbateri sau racaiala unor subiecte secrete, dar chiar ma asteptam la un raspuns de genul platesti acolo, sunt de incredere si nu mai astepti 2 ani pt a-ti creste PA si DA suficient pt a scrie articole platite. Precum scriam in prima postare, teoria am citit-o si eu, chiar daca am ramas un slab practician.
    Eu o sa inchei postarile pe subiectul acesta aici, ma duc sa scriu diverse sa cresc cinstit si organic pe un domeniu invizibil pt MOZ . Multumesc tuturor pt raspunsuri.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Uite, o sa iti raspund din postura unuia care cumpara advertoriale: eu nu dau doi bani pe metricii MOZ. Ceea ce ma intereseaza in primul rand sunt urmatorii parametri, nu obligatoriu in aceasta ordine:

1. Profilul de backlinkuri
    2. Relevanta pentru domeniul de activitate al siteului pe care cumpar advertorialul (de aceea prefer mai degraba un site nisat mai slab decat unul generalist mai puternic)
    3. Vechimea domeniului (un domeniu vechi are mai putine sanse sa dispara peste noapte din peisaj cu tot cu linkurile mele )
    4. Pretul sau mai degraba raportul pret/potentiale beneficii.

Si ar mai fi si alte criterii ... dar ma repet: NU MA INTERESEAZA METRICII MOZ! Punct.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de content_writer Vezi Post
    ma asteptam la un raspuns de genul platesti acolo, sunt de incredere si nu mai astepti 2 ani pt a-ti creste PA si DA suficient pt a scrie articole platite.
    Trimite-mi PM si te lamuresc.
    Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Certific, sunt o persoana
    Ma rog, intrebasem in ideea ca am vazut site-uri cu PA si DA bune si cu backlink-uri platite sau din directoare cu nume exotice. Proprietarii lor nu asteapta ani ca sa le creasca site-ul si nici nu au comunitate/comentarii. Si nici nu sunt lideri de opinie pe o anumita nisa. Dar vad ca nu prea se spun pe fata lucrurile acestea. Departe de mine interesul pt diverse dezbateri sau racaiala unor subiecte secrete, dar chiar ma asteptam la un raspuns de genul platesti acolo, sunt de incredere si nu mai astepti 2 ani pt a-ti creste PA si DA suficient pt a scrie articole platite. Precum scriam in prima postare, teoria am citit-o si eu, chiar daca am ramas un slab practician.
    Eu o sa inchei postarile pe subiectul acesta aici, ma duc sa scriu diverse sa cresc cinstit si organic pe un domeniu invizibil pt MOZ . Multumesc tuturor pt raspunsuri.
    Oricat platesti, nu poti creste DA si PA (metrici MOZ) pe un domeniu invizibil pentru MOZ.

Mult succes si scuze pentru timpul pe care ti l-am rapit
    Retired

Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    19th October 2017
    Posturi
    40
    Putere Rep
    17

Implicit

Asta am inteles-o, cu domeniile invizibile pt moz. Multumesc pt explicatii. Nu mi-ati rapit niciun timp, scuze daca m-am exprimat asa.

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    23rd May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    21

Implicit

Va intreb la modul general…

Atunci cand cumparati advertoriale, urmariti vizite (lead-uri) sau vreti un backlink? (sau amandoua?).

Pentru un backlink or fi necesari acei DA/PA, dar pentru un advertorial m-ar interesa mai mult nisa, time on page si bounce rate.

Este mult mai profitabil daca un advertorial se distribuie unei liste de abonati…. aici inteleg (in umila mea parere) ca un advertorial este facut sa vanda sau sa atraga potentiali.

Pentru un backlink, de preferat ar fi un articol.

Sau nu inteleg eu prea bine ce e un advertorial….
    Busy

Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    19th October 2017
    Posturi
    40
    Putere Rep
    17

Implicit

Citat Postat în original de Ovidescu Vezi Post
    Trimite-mi PM si te lamuresc.
    Multumesc, dar nu ma intereseaza subiectul prea tare. Numai ce am primit un calificativ prost pt o postare cu acest subiect. Nu am stiut ca subiectul e atat de sensibil. Dar chiar am vazut site-uri care au backlink-uri de pe niste domenii non-organice si au PA si DA, scriu advertoriale si nu le cauta nimeni la comunitate si continut. De ce va suparati pe mine pt asta, nu pot sa-mi dau seama. Ca nu imi spune nimeni cum pot sa fac acelasi lucru, nu ma afecteaza desi oarecum ma asteptam la mai multa deschidere pe tema asta.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Ca nu imi spune nimeni cum pot sa fac acelasi lucru, nu ma afecteaza desi oarecum ma asteptam la mai multa deschidere pe tema asta.
    Pai tocmai ce ti-a zis Catalin mai sus ca extensia .online nu este analizata de jucaria celor de la MOZ.

Revenind ontopic, poti creste metricii MOZ foarte usor achizitionand cateva domenii expirate care au ceva backlinkuri, pe care sa le redirectezi catre domeniul pe care vrei sa il cresti. Ca asta poate veni la pachet si cu o penalizare, aia e ... dar macar ai PA/DA mare, chit ca nu foloseste nimanui acest lucru Si ar mai fi cateva tehnici de manipulare ale algoritmilor MOZ, dar te las sa le descoperi singur.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Inscrie-l in cateva directoare, posteaza link-ul in forum-uri, comments si cam asta e.
    La directoare creste rapid!
    Nu stiu cat te ajuta, pentru ca daca un site are DA/PA mare, ma uit si de unde vin.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Realizam oricefel de site intr-un timp foarte scurt..
    De d_alinus2004 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 23rd September 2009, 16:49
  2. Care a fost cel mai scurt timp de indexare?
    De soldatu în forumul Google
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 9th August 2007, 16:58
  3. Cum fac PR1 in cel mai scurt timp ?
    De Silver în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 19th July 2007, 13:36
  4. Nu mai creste PR?
    De Cristy în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 17th August 2005, 22:04
  5. Forumul creste