Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Multumesc, dar nu ma intereseaza subiectul prea tare. Numai ce am primit un calificativ prost pt o postare cu acest subiect. Nu am stiut ca subiectul e atat de sensibil. Dar chiar am vazut site-uri care au backlink-uri de pe niste domenii non-organice si au PA si DA, scriu advertoriale si nu le cauta nimeni la comunitate si continut. De ce va suparati pe mine pt asta, nu pot sa-mi dau seama. Ca nu imi spune nimeni cum pot sa fac acelasi lucru, nu ma afecteaza desi oarecum ma asteptam la mai multa deschidere pe tema asta.
Pai tocmai ce ti-a zis Catalin mai sus ca extensia .online nu este analizata de jucaria celor de la MOZ.
Revenind ontopic, poti creste metricii MOZ foarte usor achizitionand cateva domenii expirate care au ceva backlinkuri, pe care sa le redirectezi catre domeniul pe care vrei sa il cresti. Ca asta poate veni la pachet si cu o penalizare, aia e ... dar macar ai PA/DA mare, chit ca nu foloseste nimanui acest lucruSi ar mai fi cateva tehnici de manipulare ale algoritmilor MOZ, dar te las sa le descoperi singur.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)