Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Angajare cu norma redusa - o ora pe zi

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de hyde Vezi Post
    Vezi daca are un contract cu norma intreaga in alta parte ca atunci nu se aplica prevederea.
    E de porc toata treaba si chiar nu inteleg ce urmaresc.
    Off-topic: Combaterea evaziunii urmaresc. Sunt multi angajati cu fractie de norma in acte, gen coafeze, manichiuriste, taximetristi, asistente medicale, etc. Partea nasoala e ca afecteaza si oameni onesti.
    Retired

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Off-topic: Combaterea evaziunii urmaresc. Sunt multi angajati cu fractie de norma in acte, gen coafeze, manichiuriste, taximetristi, asistente medicale, etc. Partea nasoala e ca afecteaza si oameni onesti.
    Eu cred ca ar trebui sa se tina cont de norma de salariu si la alte chestii, acum ma gandeam, la 2 ore pe zi ar trebui sa ai brut 362 de lei, + taxele platite! Asta daca iei salariu minim pe economie..
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Eu cred ca ar trebui sa se tina cont de norma de salariu si la alte chestii, acum ma gandeam, la 2 ore pe zi ar trebui sa ai brut 362 de lei, + taxele platite! Asta daca iei salariu minim pe economie..
    Da boss, asa si e, la sfert d enorma iei sfert de salariu, doar ca multi declara sfert/jumatate de norma cand muncesc full-time. Asta incearca sa se previna.

Probabil ceva artificiu vrei si tu sa faci, sa nu-mi spui ca e un job real care necesita fix o ora pe zi.
    Retired

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Da boss, asa si e, la sfert d enorma iei sfert de salariu, doar ca multi declara sfert/jumatate de norma cand muncesc full-time. Asta incearca sa se previna.

Probabil ceva artificiu vrei si tu sa faci, sa nu-mi spui ca e un job real care necesita fix o ora pe zi.
    Minune, e chiar un job de o ora, de aia zic! Si mai ziceam ca nu e ok sa ti se platesca la minim, daca nu e o munca slab calificata. Sunt pensionar, deci chiar nu ma gandesc sa muncesc 8 ore pentru altii, am facut asta candva, acum e timpul sa ne mai si bucuram de viata.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

hyde este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th December 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    48
    Posturi
    71
    Putere Rep
    24

Implicit

Contabila mea este angajata cu 2 ore pe zi. Actele le fac eu si pe toate i le dau la sfârșitul lunii. E angajata doar pentru ca trebuie.
    Nu contest ca sunt cazuri în care se face contract de 2 ore si se muncește 8 sau mai mult. Dar sa ii caute pe aia... Posibil sa găsească ceva legături cu functionarime sau politica si atunci au zis sa băgăm ceva pentru o gramada mai mare sa nu sara in ochi.
    Solutia cea mai buna ar fi sa reducă taxele pe muncă si sa mareasca amenzile. Te-am prins cu smecherii te-am ars.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Adsense - publisheri cu profit la norma
    De ConstantinLG în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 1st May 2014, 14:07
  2. Implicare redusa pe forumul seopedia din partea userilor
    De RoManiac în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 11th December 2010, 19:41
  3. Implicare redusa pe forumul seopedia din partea userilor
    De RoManiac în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th December 2010, 15:21
  4. Angajare programator web
    De darkstar_tfd în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th July 2008, 09:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •