Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Google Adsense - publisheri cu profit la norma

Afișare hibrid

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    32

Implicit Google Adsense - publisheri cu profit la norma

Din cele scrise, par vorbe ale unui ex-employer of Google. Ceea ce spune.. mai ca se leaga cu toate zvonurile astea ca se inchid conturi pe nedrept, doar sa se atinga anumite estimari de cifre in interiorul companiei

Google AdSense Leak - Pastebin.com

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Ca orice companie privata, se ghideaza dupa profit. Actionarii au asteptat destul, acum vor sa-si ia inapoi partea leului. Si o fac dupa cate vad cu varf si indesat, daca e sa cred ce scrie in articolul acesta

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Foarte probabil fake. Mai multe detalii de ce sunt sanse mari sa fie fake in Techcrunch. Personal, ma indoiesc ca daca Google are nevoie de bani, se gandesc sa faca rost de la publisherii de Adsense, in special cand banii respectivi trebuie returnati advertiserilor, si Google ar face mai multi bani pe viitor de pe un cont legit decat one paymentul care l-ar obtine daca ar bana un user.

"First, the language. The author refers to Google’s “AdSense division” rather than its official internal title “Online Sales And Operations”. He refers to “being a team player”, but down in Mountain View they call that “being Googley”. He also refers to “invalid clicks” which are much more commonly known as “click spam” at Google. “Click bombing” is a term that wasn’t used internally, we’ve heard, and only makes up a fraction of all invalid clicks."

Then there’s the functional discrepancies. AdSense’s billing is believed to require a publisher to be paid for an advertiser to be billed. That would block Google’s ability to charge an advertiser but not pay the publisher. Google’s policies explain that if a publisher is suspended for policy violations, “Payment for the 60 days prior to the disabling will be withheld and the money will be returned to impacted advertisers.”

The report also states that employees wanting to use AdSense on their websites were “automatically placed in the Green Group” which the poster refers to as VIP Status or the “untouchables.” That’s not quite the case. In reality, any Google employees with an AdSense account would have to get VP approval to use AdSense on their sites, and those accounts would then be heavily scrutinized.

And the biggest inconsistency of all is simply that this strategy for making money in the short term would decimate Google’s long-term revenue potential. Why would Google sacrifice all future earnings from a publisher just to snatch a month or one billing period worth of revenue? "

Sursa

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    32

Implicit

Intr-adevar, articolul din techcrunch decimeaza cu totul increderea postarii. Nu stiu ce anume, dar o parte din cele scrise ma fac sa cred ca au un sambure de adevar. Am lucrat in multinationale, si pot spune din experienta ca birocratia / persoane din conducere, pot actiona diferit, desi impart a acelasi scop (comun)

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    25

Implicit

Mie mi-a părut pastilă după prima citire. Nici nu m-am obosit să fac un research, să citesc alte păreri. E cam... politic?!
    Este vorba despre tehnica celui care scrie, iar personajul nostru nu vrea să se răzbune, ci are ca target să destabilizeze. Iar asta spune totul. E un fel de discurs rusesc despre americani sau invers, într-un război rece, ce-și dorește să impresioneze opinia publică.
    Totuși, aici îmi pare un discurs de copil într-o joacă de-a inteligența. Pot să pariez că fix asta e.

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    23

Implicit

Nu pot sa spun ca este adevarat ceea ce spune tipul respectiv, insa cei care au (au avut) conturi vechi pot sa spuna daca ani indicati in acel articol coincid cu cele spuse (blocare conturi inainte de plata, etc...)

Cel putin, eu am patit la fel cu vreo 2 conturi si s-a intamplat exact asa cum spune el: inainte de plata, imi bloca contul.

Cred ca ceva adevar exista!

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    26

Implicit

E si normal colega, cu mai multe conturi n-ai voie!
    Eu cred ca este o razbunare a unui frustrat dat afara, dar un adevar exista pentru ca nimeni nu-i perfect corect.
    Citat Postat în original de nrb220 Vezi Post
    Nu pot sa spun ca este adevarat ceea ce spune tipul respectiv, insa cei care au (au avut) conturi vechi pot sa spuna daca ani indicati in acel articol coincid cu cele spuse (blocare conturi inainte de plata, etc...)

Cel putin, eu am patit la fel cu vreo 2 conturi si s-a intamplat exact asa cum spune el: inainte de plata, imi bloca contul.

Cred ca ceva adevar exista!
    Nimic.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Mie mi se pare o prostie foarte mare. De ce ai bana conturi care produc venit mare intr-o luna calendaristica? Acel cont iti poate aduce pe viitor mult mai mult profit. Eu mai degraba daca as fi Google si as face asa ceva, as bana conturi mici cu venituri dubioase. (site-uri la limita sau de calitate indoielnica... ca sunt destule site-uri in categoria asta).

Plus ca eu, ca advertiser AdWords, primesc cam de 2 ori pe saptamana bani inapoi din "Invalid clicks", deci n-ar fi logic sa-mi dea si banii inapoi si sa-si si pastreze ei profitul.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

This time, the author claims they're holding proof and will release it in the event a class action lawsuit is brought forward against Google.
    If no lawsuit occurs, they warn they'll "selectively" release the proof publicly, regardless.
    Google AdSense Leak - Part 2

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar Articole si link-uri pe siteuri cu profit IT
    De RoManiac în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th January 2011, 18:19
  2. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 17th November 2010, 19:15
  3. Cumpar website-uri profesionale ce aduc profit
    De iSKY în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 28th March 2009, 10:49
  4. Maximizare de profit pentru cei care detin un blog
    De No_name în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 6th March 2008, 01:20
  5. Vand Reggle.com - 400$ profit net pe luna
    De sorin02 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 12th June 2007, 23:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •